Star Trek -tähti on kuollut 73-vuotiaana

Star Trek -sarjasta tunnettu Gary Graham menehtyi saatuaan sydänkohtauksen.

Star Trek: Enterprise -televisiosarjasta tunnettu näyttelijä Gary Graham on kuollut 73-vuotiaana, kertoo Hollywood Reporter. Graham näytteli sarjassa Soval-nimistä hahmoa.

Näyttelijä menehtyi washingtonilaisessa sairaalassa saatuaan sydänkohtauksen. Tiedon kuolemasta vahvisti Grahamin puoliso Becky Graham. Näyttelijän ex-puoliso Susan Lavelle julkaisi Facebook-tilillään päivityksen Grahamin kuolemasta ja kertoi tämän vaimon olleen puolisonsa rinnalla tämän menehtyessä. 

– Haluan ilmaista, että Gary Grahamin kanssa viettämäni ajan aikana hän ei ollut vain äärettömän lahjakas ja ammattitaitoinen, vaan myös hyvin antelias ihminen, Lavelle kertoi puolestaan Usa Todayn mukaan.

– Hän rakasti eläimiä syvästi, tunsi vahvaa isänmaallisuutta, uskoi syvästi Jumalaan ja ihaili tytärtään Hayleeta vankkumattomasti. Gary oli todella ainutlaatuinen – hänen äänensä, ulkonäkönsä, näyttelijäntyönsä ja tyylinsä olivat erehtymättömän ainutlaatuisia. Maailma ei tule koskaan näkemään toista Gary Grahamia. Esitän sydämelliset osanottoni ihanalle tyttärellemme Haylee Grahamille tänä vaikeana aikana.

Star Trekin lisäksi Graham esiintyi urallaan muun muassa sarjoissa Starsky & Hutch ja The Incredible Hulk sekä elokuvissa Steel ja The Last Warrior.

Lue myös:

    Uusimmat