TIS-pariskunta vietti aikoinaan persoonallisia häitä – Aki Manninen julkaisi kuvan: "Tästä yhteisen elämämme todellisuus alkoi"

6:40
Manniset toivat Donna-tyttärensä parrasvaloihin Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Aki ja Rita Manninen poseeraavat hääkuvassa hevosten selässä. 

Temptation Island Suomi -ohjelmasta julkisuuteen noussut pariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen menivät naimisiin vuonna 2015.

Aki julkaisi Instagram-tilillään kuuden vuoden takaisen kuvan, joka on otettu heidän hääpäivänään. Kuvassa rakastavaiset ratsastavat hevosilla valkoiset puvut päällään. 

– Tästä yhteisen elämämme todellisuus sitten alkoi. Vaimo Rita vain kuolleen ruumiini yli. Olet rakkain, sydämellä Aki, mies kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

Eteerinen otos on kerännyt lukuisia kommentteja ja tykkäyksiä. 

– Te olette aivan mahtava pari, seuraaja kirjoittaa. 

– Todella kaunis kuva teistä, kommenteissa kirjoitetaan. 

– Kuin sadusta, kaunista, eräs seuraajista toteaa. 

Perheonni täydentyi

Pariskunnan perheonni täydentyi vuonna 2019, kun he saivat tyttären, joka nimettiin Donnaksi. Pariskunta yritti lasta kolme vuotta, ennen kuin lykästi. Epätoivo ja suru oli mielessä usein, vaikka yhteinen elämä sujui muuten hyvin. 

– Vanhemmuus tulee tällä hetkellä luonnostaan. Lapsi oli niin toivottu ja odotettu. Ritasta on tullut esiin todella hienoja puolia. Sellaisia puolia ja tunteita, joita en ollut aikaisemmin hänestä tavannut, Aki kertoi kesällä 2019 MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja