Mainos

Timo Soini bloggasi itsestään ja raveista – tuomitsi samalla väkivallan kaikissa muodoissaan

Ulkoministeri ja perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kertoo blogissaan vastustavansa väkivaltaa kaikissa muodoissaan.

– En hyväksy väkivaltaa missään muodossa. Pidän ihmiselämää Pyhänä. Kohdusta hautaan. Väkivaltaa pitää vastustaa aina ja joka tilanteessa. Oikealta, vasemmalta , keskeltä, ylhäältä tai alhaalta tulevaa, Soini kirjoittaa.

Soinin ympäripyöreä kirjoitus ei ota kuitenkaan suoraan kantaa eiliseen Jyväskylän mellakkaan, jossa uusnatsijärjestö Suomen Vastarintaliike hyökkäsi kolmen ihmisen kimppuun Sokoksella. Iskun pääkohteena oli mies, jota Vastarintaliikkeen jäsen puukotti 2013 Jyväskylän kirjastossa suomalaista äärioikeistoa käsittelevää tietokirjaa esittelevässä tilaisuudessa. Puukottaja tuomittiin käräjillä 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen tämän vuoden tammikuussa.

Soini kertoo kirjoituksessaan, että on yhä sama mies kuin nuorena, paitsi "toivottavasti vähän viisaampi". Hän sanoi olevansa yhä lomalla perjantaihin asti, jolloin alkaa perussuomalaisten puoluekokous.

– Se on suuri kansanjuhla tavalliselle ihmiselle, joka on puolueemme nostanut. Tämä päivä menee Kuninkuusraveissa. Hieno kisa käynnissä. Sydämessä elää pieni toive, että joskos se omakin hevonen joskus juoksisi siellä…tavoitteita pitää olla. Jotkut niistä toteutuvat.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.