Timo Lavikainen joutui kuumottavaan tilanteeseen suorassa Putous-lähetyksessä: ”Pelkäsin koko ajan, että kaadun”

Monelle naiselle korkokenkien käyttö on arkipäivää, mutta Putouksen miesnäyttelijöille, Mikko Penttilälle ja Timo Lavikaiselle tepastelu korkokengissä suorassa televisiolähetyksessä on ollut erityislaatuinen kokemus.

Mikko Penttilä on totuttu näkemään korkokengissä Putouksessa sen myötä, kun hänen sketsihahmonsa Amaryllis Yamamoto esiteltiin suurelle yleisölle. Timo Lavikainen joutui niin ikään kohtaamaan korkokenkien asettamat haasteet, kun näyttelijät laittoivat hahmot vaihtoon.

– Yllättävän hyvin meni se kävely. En ole koskaan kävellyt korkkareilla. En missään roolissa, en ikinä, Timo kertoo.

– Sitten vielä tuollaiset piikkikorot, näyttelijä nauraa.

Suorassa lähetyksessä ensimmäistä kertaa elämässään korkeissa piikkikoroissa käveleminen oli Timon mukaan hyvin haastavaa.

– Siinä tuli sellainen efekti, että pelkäsin koko ajan, että kaadun nenälleni. Se painopiste tuntui tulevan hirveän paljon eteen.

Timo suoriutui kuitenkin haasteesta onnekseen ehjin nahoin. Näyttelijä myöntää, että hänen arvostuksensa Mikko Penttilää kohtaan nousi entisestään kokemuksen myötä.

– Täytyy kyllä hattua nostaa Mikolle tuosta, kun se vetää siellä menemään ihan muina miehinä, Timo toteaa.

Katso alta videolta, millaisissa tunnelmissa Timo Lavikaisen sketsihahmo Bjarne "Mursu" Walrus joutui jättämään sketsihahmokilvan.


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat