Mainos

Timo Koivusalo muistelee Tuttu Juttu Show’n ikimuistoisinta jaksoa: "Väitetään, että se vaikutti jopa vaalien lopputulokseen"

Tuttu Juttu Show nousi aikanaan ilmiöksi.

Suomalaisille vuosina 1992–2002 tutuksi tullut ja huippusuosituksi kasvanut Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle. Lämminhenkisessä ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa.

Hyväntahtoista parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, jonka uutena juontajaparina aloittaa suosikkijuontaja Susanna Laine.

Koivusalolla on monia hyviä muistoja ohjelmasta. Hänen mukaansa ohjelman 200. lähetys kuvattiin laivalla, ja mukaan oli kutsuttu kaikki ohjelmassa aiemmin esiintyneet. Paikalla oli noin 800 ihmistä.

– Siellä oli huikea tunnelma, Koivusalo muistelee.

Koivusalon mukaan ohjelmassa on aina ollut hyvä tunnelma, ja vieraat ovat osallistuneet siihen mielellään. Aikanaan miljoonayleisön kerännyt ohjelma nousi suoranaiseksi ilmiöksi.

– Kun oli vieraita pikkupaikkakunnilta, niin he olivat seuraavat viisi vuotta aika isoja julkkiksia paikkakunnallaan.

Yksi ohjelman legendaarisimpia jaksoja nähtiin presidentinvaalien alla vuonna 1994, kun ohjelmassa esiintyivät presidenttiehdokkaat Martti Ahtisaari ja Elisabeth Rehn puolisoineen. Jakso keräsi 1,8 miljoonaa katsojaa.

– Se herätti paljon kiinnostusta ja väitetään, että se vaikutti jopa vaalien lopputulokseen.

Vaikka ohjelmassa on esiintynyt runsaasti nimekkäitä vieraita, Koivusalon mukaan kumpi tahansa pariskunta voi yllättää hauskuudellaan.

– Ihmisiä ehkä kiinnostaa tirkistellä julkisuudesta tuttua pariskuntaa, mutta monesti se toinen pariskunta voi olla vielä ratkiriemukkaampi.

Tuttu Juttu Show syksyllä MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja