Timo Koivusalo luotsaa uutta Tuttu Juttu Show'ta: "Nyt se tulee takaisin!"

Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle ja ohjelmaa luotsaa kaikille tuttu Timo Koivusalo!

Nyt legendaarinen Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle. Ohjelman juontajana jatkaa Timo Koivusalo, joka kertoo ohjelman olevan hänelle erittäin rakas. Koivusalo on ehtinyt kaivata tv-studion sähköistävää tunnelmaa ja sitä hyväntuulisen ja positiivisen tekemisen meininkiä, jossa kaikki tapahtuu tässä ja nyt.

– Olen todella innoissani Tuttu Juttu Show'n paluusta. Sen tekeminen on ollut alusta asti yhtä juhlaa. Vuosien varrella olen saanut vastata lähes päivittäin kysymykseen: "Milloin se Tuttu Juttu Show oikein tulee takaisin?". Siksi olen tänään onnellinen mies voidessani vastata, että nyt, nyt se tulee takaisin! Koivusalo hehkuttaa.

Hän pystyy nimeämään useammankin syyn ohjelman huimaan suosioon.

– Tuttu Juttu Show on ohjelma, johon osallistuvat pariskunnat ovat aina pääroolissa ja kunniavieraita. Sinne on turvallista tulla, ja sen luoma näkyvyys on erittäin myönteistä ja positiivista. Uskon, että yksi Tuttu Juttu Show'n suosion salaisuuksista on juuri se, että katsoja aistii ainutkertaisuuden. Mitään ei voi käsikirjoittaa etukäteen, vaan kaikki syntyy siinä pienessä hetkessä vilpittömän läsnäolon ja toisen asemaan asettumisen myötä", hän jatkaa.

Koivusalon tuleva juontajapari paljastetaan myöhemmin keväällä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja