Timanttiliigassa kisannut Nooralotta Neziri hauskuutti haastattelupisteellä – oikean kielen löytäminen tuotti vaikeuksia

Nooralotta Neziri alitti kivikovassa alkuerässä 13 sekuntia, mutta ei päässyt loppukilpailuun:"Ihan hyvä tähän paikkaan" 0:59
Videolla Nooralotta Nezirin haastattelu

Nooralotta Neziri juoksi yleisurheilun Timanttiliigan Lontoon osakilpailun pika-aitojen toisessa alkuerässä kahdeksanneksi ajalla 12,97. Suomalaisella oli vaikeuksia löytää oikeaa kieltä juoksun jälkeen, sillä hän aloitti haastattelun kaksi kertaa englanniksi, vaikka kommentteja pyydettiin suomeksi.

MAINOS

Koko Timanttiliiga-kausi C Morella!

Timanttiliigan Lontoon toinen kilpailupäivä C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi -suoratoistopalvelussa sunnuntaina 21.7. kello 16.00 alkaen.

Kaikki suorat lähetykset C Moren kanavilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Neziri karsiutui loppukilpailusta, mutta hän ilmaantui kuitenkin haastattelupisteelle hymyssä suin. Oikean kielen löytämistä piti kokeilla useaan kertaan ja kolmannella kerralla se lopulta onnistui. Neziri repesi toisella yrittämällä huolella nauruun. 

– Kisa oli todella hyvä. Itsellä oli hyvä alku, mutta se ei tullut ihan loppuun asti. Meni kuitenkin alle 13 sekunnin kovassa kisassa, niin ihan hyvä tähän paikkaan, Neziri sai lopulta sanotuksi.

Lontoon osakilpailu oli Nezirille kauden toinen Timanttiliigassa. Hän oli mukana aiemmin tällä kaudella Oslossa.

– Todella hyvä kisata Timanttiliigassa. Tämä on kuitenkin se paikka, jossa pitää pystyä pärjäämään. Olisin toivonut, että olisin päässyt finaaliin. Nyt ei riittänyt tänään, mutta ensi kerralla sitten, Neziri totesi.

Suomalaisaituri on juossut tällä kaudella aikaan 12,91. Oma ennätys 12,81 on kolmen vuoden takaa.

Lue myös:

    Uusimmat