Timanttiliigan keihäskisassa hulppea kaari – näin heitti Lassi Etelätalo

Intian olympiavoittaja Neeraj Chopra kiskaisi Timanttiliigan keihäskilpailun voittoon Lausannessa komealla tuloksella 89,08.

Chopran paras irtosi heti kilpailun ensimmäisellä kierroksella. Kyseessä on Chopran uran kolmanneksi pisin kilpailuheitto – parhaimmillaan hän on kiskaissut tällä kaudella Intian ennätykseksi 89,94.

Suomen Lassi Etelätalo ei ollut viime viikon EM-kisojen veroisessa vedossa. EM-pronssimitalisti sijoittui Lausannessa viidenneksi heitettyään parhaakseen 80,17. Tulos syntyi kilpailun kolmannella kierroksella.

Näet Chopran ja Etelätalon parhaat heitot ylälaidan videolta.

Mukana kahdeksan miehen kisassa oli Suomesta myös Toni Keränen, joka sijoittui seitsemänneksi tuloksella 77,18.

Chopran lisäksi palkintokorokesijoille ylsivät Tshekin Jakub Vadlejch (85,88) ja Yhdysvaltain Curtis Thompson (83,72).