Tiktakin Petra Gargano aikoo valloittaa Tähdet, tähdet -kilpailussa ennakkoluulottomuudellaan: "Pilke silmäkulmassa ja sopivalla hulluudella"

Petra Gargano uskoo faniensa olevan erittäin innoissaan laulajan noustessa Tähdet, tähdet -lavalle.

Tähdet, tähdet -ohjelman viides kausi starttaa vihdoin helmikuun alussa. Tuolloin esiintymistaitojaan suomalaisille pääsevät esittelemään Jussi RainioRessu RedfordPetra GarganoAuroraHeidi KyröJon-Jon GeitelJonna GeageaKyösti MäkimattilaIlta sekä Samae Koskinen.

2000-luvun alun suosikkiyhtye Tiktakin laulajana tunnetuksi tullut Petra Gargano kertoo, että mahdollisuus osallistua kilpailuun tuli hänelle kerta kaikkiaan täydelliseen saumaan. Laulaja on työstänyt uutta levyään, jonka hän kertoo olevan lähes viittä vaille valmis.

Gargano toivoo saavansa viimeiset kappaleet nauhoitettua ennen ohjelman kuvauksia, jotta hän voisi keskittyä kilpailuun entistä paremmin. 

– Jotenkin on semmoinen tietynlainen luova puristus saatu siltä osin pakettiin ja sitten tuli mahdollisuus tehdä taas jotain uutta luovaa. Niin mietin, että pitäisiköhän sitten hypätä tämän kyytiin!

Vahvuudekseen Gargano lukee oman rohkeutensa sen suhteen, että hän on valmis hyppäämään erilaisiin rooleihin matalalla kynnyksellä, sekä suhtautua ennakkoluulottomasti omiin tekemisiinsä. 

– Pilke silmäkulmassa ja sopivalla hulluudella, Gargano vihjaa. 

Garganon heikkous sen sijaan on perfektionistimainen luonne, joka haluaisi hioa esityksiään aina viimeiseen huippuunsa asti. Toisaalta Gargano näkee tämän myös kilpailun osalta erittäin positiivisena haasteena. 

Laulaja uskoo, että hänen faninsa niin ikään tulevat olemaan kilpailusta erittäin onnessaan. 

– Minua on kuumoteltu vaikka kuinka pitkään jo, että mitä ensi vuonna tapahtuu ja mistää ei ole saanut puhua ja kertoa. He ovat jo ihan hermona, että mitä tulee tapahtumaan. He tulevat olemaan tosi innoissaan. 

Tähdet, tähdet alkaa sunnuntaina 3. helmikuuta MTV3-kanavalla klo 19.15!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja