Tiikeri hyökkäsi kyläläisten päälle Intiassa – asukkaat hakkasivat kissapedon kuoliaaksi

Intiassa poliisi on pidättänyt neljä henkilöä liittyen tapaukseen, jossa kylän asukkaat hakkasivat tiikerin kuoliaaksi. Tiikeri oli hyökännyt paikallisten päälle jo aiemmin ja onnistunut tappamaan yhden kyläläisen. 

Poliisi pääsi kyläläisten jäljille, kun sosiaalisessa mediassa alkoi liikkumaan videomateriaalia tapahtuneesta. Videolla oli nähtävissä, kuinka kyläläiset piirittivät metsistä poistunutta tiikeriä ja hakkasivat sen sitten kuoliaaksi puisilla kepeillä ja keihäillä. 

Ainakin neljä Uttar Pradeshin osavaltiossa sijaitsevan kylän asukkkaista on jo pidätetty ja 33 muuta epäillään osallisuudesta tapahtumiin.

Yhteenotot ihmisten kanssa lisääntyvät

The Guardianin mukaan tiikeri oli hyökännyt aiemmin kyläläisten kimppuun ja yksi henkilö oli menehtynyt hyökkäyksissä. Tämän seurauksena kyläläiset olivat päättäneet yhdessä tuumin tappaa tiikerin. 

Intiassa tiikereiden ja ihmisten väliset yhteenotot ovat lisääntyneet tiikerien luontaisten asuinalueiden kaventuessa. Vuonna 2018 Intiassa kuoli noin 30 ihmistä tiikerihyökkäysten seurauksena. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja