Tiia Elg avoimena erkaumaleikkauksestaan – kertoo toipumisestaan: "Lihassärkyä ja selkä kipeänä"

Salkkarit-tähdet Monica Lindeman ja Tiia Elg pääsivät vapaalle 2:43
Tiia Elg ja Monica Lindeman kertoivat ystävyydestään MTV Uutisille viime vuoden maaliskuussa.

Näyttelijä ja tanssija Tiia Elg kertoo Instagramissa avoimesti erkaumaleikkauksestaan. 

Muun muassa Salatuista elämistä ja TTK:sta tuttu näyttelijä, tanssija Tiia Elg kertoo käyneensä viime viikolla erkaumaleikkauksessa. Elg on kertonut leikkauksesta ja siitä toipumisesta avoimesti seuraajilleen. 

Elg pyytää seuraajiltaan kysymyksiä liittyen operaatioonsa. 

Q&A-storyssa liittyen viime päiviin ja itse operaatioon: äidin kasaan ompelu. Olen tällä hetkellä autossa matkalla töihin. Edessä on lyhyt päivä eli ei vaadi ihmeitä itseltäni. 

Hyvä niin, vaikka voinkin jo ihan hyvin, en ole tietenkään vielä täysin toipunut leikkauksesta. Liikuntakielto on muistaakseni kuusi viikkoa ja vyötärön ympärillä olevaa tukiliiviä tulisi käyttää ainakin neljä viikkoa. Nyt on kulunut vasta viisi päivää leikkauksesta eli toipumismatkaa on vielä jäljellä, Elg kertoo. 

Instagramin Tarinat-osiossa hän kertoo, että hänellä on yhä lihassärkyä ja selkä kipeänä, mutta muuten hänen vointinsa on ollut hyvä. 

– Tänään on ollut sellaista jonkinasteista lihassärkyä ja selkä on välillä vähän kipeä. Ei voi vielä seisoa ihan optimaalisessa asennossa, Elg sanoo. 

Erkaumaleikkaus voidaan toteuttaa esimerkiksi raskauden jälkeen. Raskaudessa kasvava kohtu työntää vatsalihaksia sivuille, kohti kylkiä ja vatsalihasten välinen linea alba venyy. 

Tiia Elg on kahden lapsen äiti. 37-vuotias Elg synnytti esikoistyttärensä maaliskuussa 2019 ja toisen lapsensa, pojan, marraskuussa 2020.

Lue myös:

    Uusimmat