Mainos

Tiesitkö tätä? Olitpa varattu tai vapaa – et voi välttää flirttailua!

Ensitreffit-asiantuntija Tony Dunderfelt muistuttaa, että flirttailulta ei voi välttyä, vaikka olisi parisuhteessa. 

Silmäpeliä työpaikalla, hymy ventovieraalle kahvilassa tai kohteliaisuus kaupan kassalla. Viaton flirttailu kuuluu jokaisen elämään.

Flirttiä on nähty Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannella kaudella, kun parit ovat suunnanneet häämatkalle. Seuraavassa jaksossa luvassa onkin arkisempia muuttokuvioita. Mutta millaista flirttailu oikein on?

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Tony Dunderfeltin mukaan flirttaillessa on hyvä pitää mielessä, että usein flirttailu jakaantuu kolmeen eri vaiheiseen. 

– Ensimmäisenä ihminen näkee jonkun ja ajattelee, että vau onpas upea ilmestys. Toisessa vaiheessa kyseinen henkilö alkaa pyöriä mielessä. Kolmas vaihe on se, että ihminen tuntee vastustamatonta pakkoa ottaa henkilöön yhteyttä. Siitä flirttailu voi edetä yhdessäoloon, pussailuun ja seksiin, Dunderfelt sanoo.  

Hänen mukaansa flirttailu ei katso sitä, onko henkilö varattu tai jopa naimisissa. Flirttailun kaksi ensimmäistä vaihetta kuuluvat jokaisen ihmisen elämään, olipa hän vapaa tai varattu. 

– Väitän, että mikään voima, sääntö tai uhka ei voi poistaa sitä, etteikö sitoutuneessa ja pitkässäkin parisuhteessa oleva henkilö voisi olla hetkellisesti kiinnostunut jostakin toisesta henkilöstä kuin kumppanistaan. 

Ennen kuin flirttailu etenee kolmanteen vaiheeseen, on parisuhteessa olevan henkilön hyvä alkaa itse työstämään ajatuksiaan pois ihastuksen kohteestaan ja asettaa omat rajansa flirttailulle. 

– Raja voi mennä esimerkiksi siinä, että lähettääkö flirttailuni kohteena olevalle henkilölle tekstarin vai en, Dunderfelt neuvoo. 

Katso videolta ylhäältä, kun Ensitreffit-asiantuntijat Tony Dunderfelt ja Elina Tanskanen ottivat osaa MTV:n suureen seksikeskusteluun.

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.