Mainos

Tiesitkö? Tämän takia koirasi seuraa sinua vessaan

Koira on tunnetusti ihmisen paras ystävä. Se pitää perhettä laumanaan ja seuraa perheenjäseniään joka paikkaan – myös vessaan.

Jokainen koiranomistaja tietää, kuinka innokkaasti oma lemmikki ottaa omistajansa vastaan, kun tämä palaa kotiin. Vaikka koirat eivät osaa ilmaista tunteitaan sanallisesti, ne kommunikoivat omistajilleen monella muulla tavalla.

Animal Channel kokosi listan koiralle ominaisia keinoja ilmaista itseään.

Seuraaminen joka paikkaan

Koira seuraa omistajaansa joka paikkaan – myös vessaan. Vaikka tämä piirre lemmikeissä voi joskus ärsyttää, se kannattaa ottaa kunnianosoituksena. Koira pitää omistajaansa laumansa jäsenenä, joten sille on luontaista hakeutua jatkuvasti hänen seuraansa.

Läheisyys ruokailun jälkeen

Kun koira hakeutuu syliisi tai käpertyy vierellesi saatuaan vatsansa täyteen, se on osoitus luottamuksesta ja rakkaudesta omistajaansa kohtaan.

Kasvojen nuoleminen

Kasvojen nuoleminen jakaa mielipiteitä, eivätkä kaikki pidä siitä lainkaan. Koirat haluavat osoittaa rakkauttaan nuolemalla omistajiaan, mutta se on niille myös keino lievittää stressiä.

Riehaantuminen kun saavut kotiin

Koirilla on tapana villiintyä, kun heidän omistajansa tulevat kotiin. Siitä ei kuitenkaan pidä ärsyyntyä, sillä se on niiden tapa osoittaa, kuinka paljon ne sinua kaipasivat.

”Koiranpentusilmät”

Koira ilmaisee tunteitaan myös silmillään. Tuijottelemalla omistajaansa pitkään, se osoittaa rakkauttaan ja luottamustaan häntä kohtaan.

***

7:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.