Sini Sabotagen leuka tipahti lattiaan ensimmäisessä UMK-palaverissa: "Voiko näin oikeasti tehdä"

Sini Sabotagen leuka tipahti lattiaan ensimmäisessä UMK-palaverissa: "Voiko näin oikeasti tehdä" 3:33
Sini Sabotage kuvailee, millaisia traumoja alkoi tulla mieleen kappaleen julkaisupäivän lähestyessä.

Sini Sabotage kilpailee paikasta Euroviisuihin.

Laulaja Sini Sabotage nähdään Uuden Musiikin Kilpailussa, josta voittaja pääsee edustamaan Suomea Malmön Euroviisuihin. UMK-finaali on Tampereen Nokia Arenalla 10. helmikuuta.

Sabotagen kappale on nimeltään Kuori mua ja se julkaistaan torstaina 18. tammikuuta. Laulaja tunnetaan energisenä esiintyjänä ja sitä myös tullaan näkemään UMK-lavalla vajaan kuukauden päästä.

– Kun menin ensimmäiseen lavashow-palaveriin, niin minulla tipahti leuka lattiaan. Kuuntelin sitä ja mietin, voiko näin oikeasti tehdä. Se tulee olemaan paljon asioita. Olen niin innoissani, että pääsen vihdoin toteuttamaan itseäni tavoilla, miten en ole ennen päässyt, Sabotage iloitsee.

Sabotage kertoo, kuinka kymmenen vuotta vanhat traumat ovat alkaneet tulla mieleen, kun kappaleen julkaisupäivä lähestyy. Katso yllä olevalta videolta, kuinka Sabotage kuvailee ajatuksiaan.

Artistilla oli UMK-lehdistötilaisuudessa päällään valkoinen asu ja enkelin siivet, mutta niitä ei tulla näkemään finaalipäivänä. Varsinainen tyyli tulee ainakin toistaiseksi pysymään salaisuutena.

–  Siellä tulee olemaan niin paljon kaikkea. En halua vielä paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat