Tiesitkö? Katy Perryn lapsuuskodissa oli hyvin tiukat säännöt – tältä artisti näytti, kun aloitti musiikkiuransa 13-vuotiaana

Katy Perryn ura lähti käyntiin, kun hän julkaisi gospel-levyn.

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran elokuussa 2020.

Poptähti Katy Perry, 35, on tehnyt menestyneen uran musiikin saralla. Perry onkin ainoa artisti, joka on viettänyt yli 52 yhtäjaksoista viikkoa Billboard Hot 100 -singlelistan kärkikymmenikössä. Moni ei välttämättä kuitenkaan muista sitä, että laulaja aloitti uransa jo 13-vuotiaana, kun hän julkaisi ensimmäisen levynsä. Kyseessä ei ollut suinkaan popalbumi, vaan uskonnollinen gospel-levy. 

Oikealta nimeltään Katheryn Hudson varttui hyvin kristillisessä perheessä. Hänen vanhempansa olivat helluntaisia pastoreita. Lapsuusperheeseen kuuluu äiti Mary Christine ja isä Maurice Hudson. Perryllä on kaksi vanhempaa sisarusta, sisko Angela ja veli David. Heidän perheessä oli hyvin tiukat säännöt. Lapset eivät saaneet juhlia halloweenia ja heille kerrottiin, että Jeesus tuo heille joululahjat. 

Vanhemmat auttoivat perustumaan maassa kirkkoja. 

Velvet Coke -niminen Instagram-sivusto julkaisi Perrystä noilta ajoilta nostalgisen kuvan. Kuvassa 13-vuotias tuleva poptähti laulaa studiolla. Kuva on vuodelta 1997. 

Gospel-ura jäi, kun Katy julkaisi vuonna 2008 I Kissed girl -singlen, josta nousi hetkessä jättimenestykseen, ja hänestä tuli hetkessä maailmanlaajuinen idoli.  

Poptähti on leikitellyt vuosien saatossa niin  tyylillään kuin hiusväreillään. Perry teki transformaation gospel-laulajasta seksisymboliksi. 

Tähti muistutti juuristaan fanejaan vuonna 2010, kun hän otti uskonnollisen tatuoinnin. 

Hän kertoi tuolloin Rollin Stones -lehdelle, että Jeesus on hänelle edelleen iso osa elämää, mutta ne yksityiskohdat, mitä Raamatussa kerrotaan, ovat hänelle sumeita.

– Oksennan, kun sanon tämän ääneen, Perry totesi kertoessaan asiasta. 

– Mutta se on totuus. Uskon edelleen Jeesukseen ja siihen, että hän on Jumalan poika. Mutta uskon myös maapallon ulkopuolisiin asioihin ja siihen, että on ihmisiä, jotka lähetetään maahan Jumalan lähettiläiksi. Tällaisiin kaikenlaisiin hulluihin juttuihin, Perry kommentoi. 

LÄHDE: Variety


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja