Ensimmäinen kuva julki – hän näyttelee Michael Jacksonia tulevassa elämäkertaelokuvassa

Popin kuningas Michael Jacksonin roolissa nähdään hänen veljenpoikansa Jafaar Jackson.

Edesmennyttä ikonia Michael Jacksonia esittää hänestä kertovassa Michael-elämäkertaelokuvassa tähden 26-vuotias veljenpoika Jaafar Jackson. Elokuvan ohjaaja Antoine Fuqua julkaisi asian Instagramissa 30. tammikuuta. Myös Jafaar itse kertoi asiasta Instagramissa samana päivänä.

– Saan kunnian herättää setäni Michaelin tarinan eloon. Tiedoksi kaikille faneille ympäri maailman: nähdään pian, Jafaar kirjoitti kuvan yhteyteen, jossa hän muistuttaa erehdyttävästi setäänsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jafaar on Jermaine Jacksonin poika, joka on Michaelin veli ja The Jackson 5 -yhtyeen jäsen. Jaafar on laulanut ja tanssinut 12-vuotiaasta lähtien. Hän ei ole vieras ruutukasvo, sillä hän on esiintynyt vuonna 2015 The Jackson’s: Next Generation -tv-ohjelmassa ja Michaelin isoveljen, Tito Jacksonin, Love One Another -musiikkivideolla vuonna 2021. Elokuvarooli on kuitenkin Jafaarin debyytti näyttelijänä.

World Music Awards jakoi kuvan Jafaar Jacksonista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Elokuvan on käsikirjoittanut John Logan ja tuottanut Graham King, ja sen tuotanto alkaa myöhemmin vuonna 2023. Elokuva ei ilmeisesti piilottele Michaelin elämän kiistanalaisuuksia, kuten pedofiilisyytöksiä. Peoplen mukaan aiemmin tammikuussa on kerrottu, että elokuva tulee sukeltamaan hänen elämäänsä ja tutkimaan sen kaikkia puolia aina hänen varhaisesta lapsuudestaan maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen saakka.

Michaelin kuolinpesä antaa oikeudet hänen musiikkinsa käyttämiselle elokuvassa, mutta jotkut silti epäilevät, miten suojelevaisia he tulevat olemaan kappaleita kohtaan. On arveltu, että Michaelin musiikilliset saavutukset antavat elokuvalle samanlaista maailmanlaajuista potentiaalia kuin Queen-yhtyeestä kertovalle Bohemian Rhapsody -elokuvalle, joka tuotti aikoinaan maailmanlaajuisesti yli 900 miljoonaa dollaria, eli yli 826,6 miljoonaa euroa. Näyttelijä Rami Malek voitti Freddie Mercuryn roolistaan vuonna 2019 parhaan miespääosan Oscar-palkinnon.

Michaelin poika Prince Jackson, 25, ylisti serkkuaan Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Totisesti en voisi olla onnellisempi ja ylpeämpi hänen puolestaan, hän on tehnyt kovasti töitä ja tiedän, että hän tulee tekemään uskomatonta työtä. Olemalla vain oma itsensä hän ilmentää niin paljon isääni, ja olen varma, että teemme kaikki parhaamme näyttääksemme maailmalle osan isästäni, jota se ei ole koskaan nähnyt ja jonka se ansaitsee nähdä, Prince kirjoitti.

Princen äiti on Deborah "Debbie" Rowe, joka oli Michaelin kanssa naimisissa vuosina 1996–1999. 

Michaelilla on myös kaksi muuta lasta: Paris Jackson, 24, niin ikään Deborahin kanssa, sekä Blanket "Bigi" Jackson, 20, jonka äiti on toistaiseksi pysynyt salassa.

Michael kuoli 50-vuotiaana vuonna 2009 sydänpysähdykseen, joka aiheutui useista eri lääkkeistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja