Tiesitkö? Herttuatar Meghan oli mukana hittivisailussa

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Herttuatar Meghan nähtiin osana hittivisailua ennen rooliaan Suits-sarjassa.

VIDEO: Harry ja Meghan edustivat yhdessä.

Prinssi Harryn kanssa häitä toukokuussa viettänyt herttuatar Meghan aloitteli uraansa showbisneksessä yhdessä Yhdysvaltojen suosituimpiin kuuluvassa visailuohjelmassa Deal or No Deal. Meghan oli mukana sarjassa salkkutyttönä vuonna 2007.

Ohjelmassa 26 mallia kannattelee laukkuja, joiden sisälle on piilotettu eri summia yhdestä pennistä yhteen miljoonaan. Kilpailija saa valita, koittaako onneaan valitsemalla summia laukuista vai ottaako tarjouksen ohjelmassa nähtävältä pankkiirilta. Meghan oli sarjassa yksi salkkuja kannatelleista malleista.

Deal or No Deal on toiminut ponnahduslautana myös muille isoille julkisuudennimille. Ohjelmassa on nähty muun muassa näyttelijä Hayley Marie Norman ja New Yorkin täydelliset naiset tähti Claudia Jordan. Huippumalli ja juontaja Chrissy Teigen työskenteli salkkutyttönä samoihin aikoihin Meghanin kanssa.

– Muistan hänen olleen todella hiljainen ja mukava. Hän oli todella kiltti, enkä sano näin jokaisesta, Teigen kertoi vieraillessaan Watch What Happens Live -ohjelmassa.

Deal or No Deal -visiitin jälkeen Meghan teki lukuisia sivurooleja ennen kuin hän vakiinnutti paikkansa Suits-sarjassa. Meghan nähtiin muun muassa Remember Me ja Kaameat pomot -elokuvissa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat