Herttuatar Meghanin ronskisti puhuva siskopuoli puolustautuu: ”Hovin protokolla ei koske meitä”

Kuka on prinssi Harryn tuleva puoliso Meghan Markle? 2:51

Britannian prinssi Harryn puolison sukulaiset eivät kainostele medialausunnoissaan.

VIDEO: Kuka on Meghan Markle?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat seurustelleet kesäkuussa 2016 saakka ja hovi vahvisti suhteen saman vuoden marraskuussa. Siitä saakka, kun suhde on ollut julkinen, myös Meghanin sukulaiset ovat herättäneet huomiota kansainvälisessä mediassa.

Tammikuussa 2017 Meghanin velipuoli Thomas Markle Jr. pidätettiin, koska hän oli osoittanut luvattomalla aseella kihlattuaan. Vuoden 2018 aikana poliisi on selvitellyt parin väkivaltaiseksi äityneitä riitoja ainakin kahdesti.

Viime keväänä otsikoihin nousi Meghanin isä Thomas Markle, jonka oli määrä osallistua kuninkaallisiin häihin ja saattaa tyttärensä alttarille. Lukuisten käänteiden jälkeen hän jättäytyi pois häistä, mikä laitettiin terveyshuolien piikkiin.

Yksi Meghanin kärkkäimmistä arvostelijoista on tämän sisarpuoli Samantha Markle. Samantha on muun muassa uhannut julkaista teoksen Meghanista, joka kantaisi nimeä Tyrkkyprinsessan päiväkirja.

Samantha on myös haukkunut julkisella Twitter-tilillään prinssi Harrya nössöksi, joka ei osaa pitää vaimoaan kurissa. Samantha ei myöskään peitellyt pettymystään siitä, ettei hän saanut kutsua kuninkaallisiin häihin. Hän totesi Twitterissä, että Harryn olisi pitänyt naida mieluummin ex-tyttöystävä Cressida Bonas kuin Meghan.

Samantha on väittänyt julkisuudessa kasvattaneensa Meghanin, kun tämä oli pieni, mutta muiden lähteiden mukaan sisarukset eivät ole koskaan asuneet saman katon alla suuren ikäeronsa vuoksi. The Sun -lehden mukaan kaksikko ei ole puhunut toisilleen viimeiseen kymmeneen vuoteen.

”Protokolla ei koske meitä”

Samantha Markle perusteli Good Morning Britain -ohjelmassa sitä, miksi hän puhuu avoimesti perheen sisäisistä kiistoista. Samanthan mukaan kyse ei suinkaan ole rahastamisesta.

– Olen työskennellyt mediassa suurimman osan elämästäni, joten se, että siskoni on yhtäkkiä kuninkaallinen, ei estä minua jatkamasta, hän näpäytti.

– Totuus on, että meidän kaikkien pitää selviytyä. Raha pyörittää maailmaa, eli jos haluatte kutsua sitä rahastamiseksi, siitä vaan. En kuitenkaan usko, että kukaan kieltäytyisi puhumasta kuninkaallisista maksua vastaan. Olemme perhettä, mutta kuninkaallinen protokolla ei koske meitä.

Samantha korostaa haastattelussa, että jokaisella perheenjäsenellä on omat, henkilökohtaiset tunteet ja kokemukset, jotka eivät ole kenenkään omaisuutta.

– Kaikella rakkaudella, kaikessa ei ole kyse vain Meghanista, hän kuittaa.

Lue myös:

    Uusimmat