Thor-tähti Ray Stevenson on kuollut 58-vuotiaana

Monessa tutussa tv-sarjassa ja elokuvassa näytellyt Ray Stevenson on poissa.

Thor- ja RRR-elokuvien tähti, näyttelijä Ray Stevenson on kuollut 58-vuotiaana sunnuntaina 21. toukokuuta. Asian vahvisti CNN:lle hänen tiedottajansa Nicki Fioravante.

Hänen kuolemansa syystä ei ole tietoa.

Viimeisimmäksi hän näytteli ilkeän Scott Buxtonin roolin Oscar-palkitussa elokuvassa RRR. Elokuva voitti parhaan alkuperäiskappaleen Oscarin ja oli Intian toiseksi tuottoisin elokuva vuonna 2022.

Stevensonin oli määrä esiintyä tulevassaTähtien sota -sarjassa nimeltään Ahsoka Baylan Skollin roolissa elokuussa. Ahsoka on kolmas Tähtien sotaan liittyvä tv-sarja, jossa Stevenson on näytellyt. Hän on Gar Saxonin roolissa vuoden 2016 Star Wars: Rebels -elokuvassa ja kahdessa Star Wars: Clone Wars -jaksossa vuonna 2020.

Hänen läpimurtoroolinsa oli vuonna 2005, kun hän näytteli Titus Pulloa sarjassa Rome, joka sijoittuu Rooman tasavallan viimeisiin päiviin.

Stevenson tunnettiin myös roolistaan ​​Volstaggina Marvelin Thor-elokuvissa. Stevenson esiintyi Volstaggina vuoden 2011 Thor-elokuvassa ja esitti hahmon uudelleen vuonna 2013 elokuvassa Thor: The Dark World ja vuonna 2017 Thor: Ragnarok.

Hän vieraili myös The Walking Dead -tv-sarjassa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat