Mainos

Star Wars -leffasarjan spin-offit jatkuvat – Boba Fettille oma elokuva

Disney paljasti tuottavansa lisää Solo ja Rogue One -elokuvien kaltaisia varsinaisen saagan ulkopuolisia seikkailuja.

James Mangold on värvätty käsikirjoittamaan ja ohjaamaan palkkionmetsästäjä Boba Fettistä kertovaa elokuvaa. Hahmo nähtiin ensimmäistä kertaa valkokankaalla vuonna 1980 Imperiumin vastaisku -elokuvassa. Boba Fett palasi vielä Jedin paluu -elokuvaan ja vaikka hahmon aika ruudulla jäi yhteensä vain muutamiin minuutteihin, kasvoi Boba Fett kulttistatukseen fanien keskuudessa.

Palkkionmetsästäjä nähtiin nuorena poikana 2002 ilmestyneessä Kloonien hyökkäys -elokuvassa. Vielä ei ole tietoa, mihin ajanjaksoon uusi elokuva sijoittuu.

Mangoldin lisäksi projektiin on huhuiltu käsikirjoittamaan Simon Kinbergia. Mangold ja Kingberg työskentelivät yhdessä Logan-elokuvan parissa. X-Men-sarjakuviin pohjautuva Logan oli ehdolla parhaan sovitetun käsikirjoituksen kategoriassa tämän vuoden Oscar-gaalassa.

Boba Fett -elokuva on kolmas varsinaisen numeroidun Star Wars -saagan ulkopuolelle sijoittuva elokuva. 2016 teatterit valtasi Rogue One ja tällä viikolla ensi-iltansa sai Solo: A Star Wars Story. Uusi, nuoresta Han Solosta kertova elokuva oli ensimmäinen, jossa keskityttiin alkuperäisessä trilogiassa nähdyn hahmon tarinaan.

Lisäksi Disney ja Lucasfilm suunnittelevat jedimestari Obi-Wan Kenobista kertovaa elokuvaa. Projektin ohjaajaksi on huhuiltu Stephen Daldrya, mutta käsikirjoitus ei ole tällä hetkellä vielä tekeillä. Obi-Wan Kenobin roolissa on nähty Alec Guinness sekä Evan McGregor, joka on ilmaissut kiinnostuksensa jedimestarin rooliin palaamisesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.