Star Wars -leffasarjan spin-offit jatkuvat – Boba Fettille oma elokuva

Disney paljasti tuottavansa lisää Solo ja Rogue One -elokuvien kaltaisia varsinaisen saagan ulkopuolisia seikkailuja.

James Mangold on värvätty käsikirjoittamaan ja ohjaamaan palkkionmetsästäjä Boba Fettistä kertovaa elokuvaa. Hahmo nähtiin ensimmäistä kertaa valkokankaalla vuonna 1980 Imperiumin vastaisku -elokuvassa. Boba Fett palasi vielä Jedin paluu -elokuvaan ja vaikka hahmon aika ruudulla jäi yhteensä vain muutamiin minuutteihin, kasvoi Boba Fett kulttistatukseen fanien keskuudessa.

Palkkionmetsästäjä nähtiin nuorena poikana 2002 ilmestyneessä Kloonien hyökkäys -elokuvassa. Vielä ei ole tietoa, mihin ajanjaksoon uusi elokuva sijoittuu.

Mangoldin lisäksi projektiin on huhuiltu käsikirjoittamaan Simon Kinbergia. Mangold ja Kingberg työskentelivät yhdessä Logan-elokuvan parissa. X-Men-sarjakuviin pohjautuva Logan oli ehdolla parhaan sovitetun käsikirjoituksen kategoriassa tämän vuoden Oscar-gaalassa.

Boba Fett -elokuva on kolmas varsinaisen numeroidun Star Wars -saagan ulkopuolelle sijoittuva elokuva. 2016 teatterit valtasi Rogue One ja tällä viikolla ensi-iltansa sai Solo: A Star Wars Story. Uusi, nuoresta Han Solosta kertova elokuva oli ensimmäinen, jossa keskityttiin alkuperäisessä trilogiassa nähdyn hahmon tarinaan.

Lisäksi Disney ja Lucasfilm suunnittelevat jedimestari Obi-Wan Kenobista kertovaa elokuvaa. Projektin ohjaajaksi on huhuiltu Stephen Daldrya, mutta käsikirjoitus ei ole tällä hetkellä vielä tekeillä. Obi-Wan Kenobin roolissa on nähty Alec Guinness sekä Evan McGregor, joka on ilmaissut kiinnostuksensa jedimestarin rooliin palaamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat