Miten käy Leian hahmon Star Warsissa? Carrie Fisherin kuolema laittaa Disneyn suunnitelmat uusiksi

Carrie Fisher oli saanut kuvattua osuutensa kahdeksannessa virallisessa Star Wars -elokuvassa.

Näyttelijä Carrie Fisher kuoli eilen tiistaina. Star Wars -fanit ympäri maailmaa ovat sureneet Star Wars -elokuvissa prinsessa Leia Organan ikonisessa roolissa nähdyn näyttelijän menehtymistä.

Star Wars -elokuvatuotantoyhtiö Disney joutuu miettimään kuvionsa uusiksi. Fisher oli saanut jo kuvattua osuutensa vuoden 2017 lopulla saavassa Star Wars: Episode VIII -elokuvassa.

Fisherin esittämä prinsessa Leia, joka oli jättimenestykseksi Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa prinsessan sijaan arvonimeltään kenraali, nähtiin hittielokuvassa Harrison Fordin esittämän Han Solon ja Mark Hamillina nähdyn Luke Skywalkerin kanssa.

Fisherin esittämän hahmon odotettiin olevan mukana myös kolmannessa Star Wars -elokuvasarjan yhdeksännessä virallisessa osassa, jonka odotetaan saapuvan elokuvateattereihin vuonna 2019.

Tuotantoyhtiö Disneyn edustajalta ei saatu kommenttia aiheeseen tiistaina.

Star Wars -fanit ovat spekuloineet myös sillä, miten elokuvasarjan keskeinen teema, hyvän ja pahan välinen taistelu, voi jatkua ilman Fisherin esittämää Leiaa.

Fanit ovat pohtineet myös, että voitaisiinko Carrie Fisher nähdä jatkossakin mukana Star Wars -elokuvissa digitaalisesti luotuna hahmona.

Osa faneista miettii myös sitä, että päätyvätkö elokuvien tekijät kuvaamaan uusiksi kohtaukset, joissa Fisherin hahmo on mukana. Myös yhdeksännen osan käsikirjoituksen muokkaaminen uusiksi on nostettu yhtenä mahdollisuutena esiin.

Monet fanit pohtivat, että Leian hahmo ansaitsisi elokuvissa näyttävän kuoleman, ja että toisen näyttelijän käyttäminen Leiana ei tulisi kuuloonkaan.

Lue myös:

    Uusimmat