Thomas Müller kuritti Barcelonaa ennätyksellisesti – tulikuuma Robert Lewandowski takoo hiljentävää putkea

Bayern München haki 3–0-voiton Barcelonan vieraana hallitulla peliesityksellä jalkapallon Mestarien liiga -kauden avauksessa.

33. minuutilla syntyneessä avausmaalissa Bayernilla oli onneakin. Thomas Müllerin kaukolaukaus muutti suuntaa pallolle pyllistäneen Barcelona-toppari Eric Garcian alaselästä ja painui häkkiin.

Müller jos kuka osaa tosin Barcelonaa kurittaa. Hän on iskenyt Mestarien liigan ja sitä edeltäneen Eurooppa-cupin historiassa Barcaa vastaan eniten maaleja historiassa: Müllerin seitsemäs Barcelona-rankaisu syntyi hänen kuudennessa ottelussaan seuraa vastaan.

Bayern jatkoi E-lohkon taistoa vahvasti toisella jaksolla ja jätti Barcelonan vaille mahdollisuuksia, ainuttakaan huippupaikkaa. Bayernin Robert Lewandowski sai puolestaan nautiskellakin 56. minuutilla iskemässään 2–0-maalissa.

Jamal Musiala pamautti ensin pallon tolppaan ja Lewandowski jatkoi sen jalkapohjallaan tyhjänä ammottaneeseen rysään (video jutun ylälaidassa).

85. minuutilla Lewandowski iski illan toisensa ja kaunisteli voittolukemiksi 3–0.

Puolalaiskärki on armottoman kovassa, viime kauden lopusta jatkuneessa vireessä: Barcelona-peli oli Lewandowskin 18. perättäinen kilpailullinen Bayern Münchenin ottelu, jossa hän onnistui maalinteossa. Tämän kauden kuudessa kilpailullisessa ottelussa Bayernin paidassa Lewandowski on osunut kaikkiaan kymmenesti.

E-lohkon toisessa ottelussa Kiovan Dynamo ja Benfica päätyivät pistejakoon 0–0-tasapelin myötä.