Herttuatar Meghan pamauttaa mielipiteensä iltapäivälehdistä: "Myrkyllistä mielenterveydellesi"

Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista 8:01
MTV Uutiset Livessä aiemmin: Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljasti järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Herttuatar Meghan kertoi haastattelussa suorasukaisesti mielipiteensä iltapäivälehtiä kohtaan.  

Herttuatar Meghan saapui tiistaina The New York Times DealBook Online Summit -tapahtumaan. Tapahtumassa järjestetyn haastattelun aikana, hän teki hyvin selväksi sen, mitä mieltä hän on iltapäivälehdistä.

Haastattelussa Meghanilta kysyttiin, että miltä tuntuu olla pomo Archewell Foundationissa, jonka hän perusti yhdessä miehensä prinssi Harryn kanssa. Haastattelijan mielestä mediassa on kaksi täysin eri kuvaa herttuattaresta johtajana.

– Ensinnäkin sinun ei tulisi lukea iltapäivälehtiä, koska en usko sen olevan tervettä kenellekään. Toivottavasti jonain päivänä ne tulevat varoituksen kanssa, kuten tupakka-askit: ”Tämä on myrkyllistä mielenterveydellesi”.

Haastattelussa hän myös avautui klikkisyöttikulttuurista. Meghanin mielestä uutiset ovat sosiaalisessa mediassa niin nopeita, ettei uutisia raportoida vaan niitä keksitään.

Meghan voitti alkuvuodesta oikeustaistelun brittiläistä tabloidimediaa vastaan.

Oikeudessa käsiteltiin sitä, kun herttuattaren isä Thomas Markle oli luovuttanut paikalliselle medialle tyttärensä kirjoittaman henkilökohtaisen kirjeen. Seurauksena Meghan ja Harry haastoivat kirjeen sunnuntainumerossa julkaisseen brittilehti Daily Mailin sekä lehden emoyhtiön Associated Newsin oikeuteen. Meghan oli lähettänyt kirjeen isälleen sen jälkeen, kun hän asteli prinssi Harryn kanssa avioliiton satamaan vuonna 2018.

Tabloidimedia kuitenkin teki hiljattain valituksen oikeuden päätöksestä ja oikeustaistelu asiasta tulee jatkumaan. Haastattelija kysyy herttuattaren mielipidettä tähän.

– Tämä on ollut käynnissä ajalla, jolloin minulla ei ollut lapsia. Nyt on kaksi, kuten tiedätte. Se on uuvuttava prosessi, mutta jälleen kerran minä olen puolustamassa sitä mikä on oikein. Se on mielestäni tärkeää, vaikka rajojen yli.

Lähteet: ENews, People. 

Lue myös:

    Uusimmat