The Voice -tähti menehtyi vain 33-vuotiaana: "Hän kamppaili joka ikinen päivä"

Janice Freeman menehtyi sydänveritulppaan.

The Voice -tähti Janice Freeman menehtyi yllättäen viikonloppuna. Hän oli 33-vuotias.

Freeman osallistui The Voice -ohjelmaan vuonna 2017 ja lauloi Miley Cyrusin tiimissä. Hän eteni kilpailussa 11 parhaan joukkoon.

Laulajan perheen mukaan Freeman oli kotonaan Kaliforniassa lauantaina, kun hän alkoi yhtäkkiä valittaa, ettei saa henkeä. Hänen aviomiehensä soitti ambulanssin ja elvytti häntä ensihoitajien tuloon saakka. Freeman vietiin sairaalaan, jossa hän menehtyi.

Freemanin Facebook-sivuilla julkaistun lausunnon mukaan hän kuoli rajuun keuhkokuumeeseen ja sydänveritulppaan. Laulajan elämää varjostivat terveysongelmat, sillä hän sairasti punahukkaa ja oli aiemmin kamppaillut kohdunkaulansyöpää vastaan.

– Hän kamppaili joka ikinen päivä. Hän kärsi jatkuvista kivuista, kirjaimellisesti vuosien ajan, mutta hän oli varma, että voittaisi ne kaikki. Hän vain jatkoi taistelua, Freemanin aviomies Dion kertoi lausunnossa.

The Voicen valmentajat Miley Cyrus ja Jennifer Hudson kunnioittivat Freemanin muistoa sosiaalisessa mediassa. Cyrus julkaisi Instagram-tarinassa kuvan sateenkaaresta.

– Kiitos kaikesta, Janice. Tämä kuvastaa sinua täydellisesti, hän kirjoitti kuvan yhteydessä.

Jennifer Hudson julkaisi Instagram-tilillään videon Freemanin ensimmäisestä esiintymisestä ohjelmassa.

– Hänen äänensä, jonka saimme kuulla ja osa hänen elämäänsä, jonka saimme nähdä hänen elävän oli siunaus ja inspiraationa meille kaikille. Rukoukseni ja sympatiani Janicen tyttärelle ja perheelle.

Lue myös:

    Uusimmat