Mainos

Thaimaan luolapiinan liikuttava päätös: Vanhemmat pääsivät näkemään vihdoin lapsiaan – 11-vuotiaan isä: "Aloin itkeä, kaikki alkoivat itkeä"

1:09

Katso videolta ensimmäiset kuvat Chiang Rain sairaalassa toipumassa olevista thaimaalaisjalkapalloilijoista!

Lähes kaikki loukussa olleista jalkapallopojista ovat päässeet näkemään ensimmäistä kertaa vanhempiaan pelastusoperaation jälkeen. 

Lapsia ja vanhempia erotti toisistaan kuitenkin lasiseinä, sillä tapaaminen oli tarkkaan kontrolloitu. Lääkärit ovat edelleen huolissaan lasten terveydestä, joten minkäänlaisia infektioita ulkomaailmasta ei haluta tarttuvan lapsiin.

Vanhemmat pääsivät näkemään sunnuntaina ja maanantaina luolastosta pelastettuja poikia. Viimeisenä luolastosta pelastetuille pojille tehdään vielä erilaisia testejä ja kokeita, jonka vuoksi he eivät ole vielä nähneet vanhempiaan.

Vanhemmat kyynelehtivät

Osa vanhemmista murtui kyyneliin nähdessään rakkaimpansa pitkästä aikaa. 11-vuotiaan Titunin isä Tanawat Viboonrungruang kertoo CNN:n haastattelussa, että hän oli helpottunut nähdessään poikansa olevan terve.

Tanawat sanoo, että katsellessaan poikaa lasin lävitse, hän halusi vain halata häntä.

– Aloin itkeä, kaikki alkoivat itkeä. Haluan kiittää niitä, jotka pelastivat poikani ja auttoivat häntä saamaan uuden elämän. Tämä on kuin uudelleensyntyminen.

Osalla keuhkokuume

Poikia hoitavan lääkäri Chaiyawej Thanapaisarnin mukaan kolmella pojista on hoidettu lievää keuhkokuumetta. 

Lääkäri arvioi, että suurin osa pelastetuista pääsee pois sairaalasta noin viikon kuluttua. Kotiinpääsyn jälkeen alkaa noin kuukauden kestävä parantumisprosessi.

Tutustu myös kaikkiin Thaimaan luolapiinan uutisjuttuihin tästä linkistä!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.