Testissä viidennen sukupolven Honda CR-V – Lisää tilaa, mukavuutta ja maavaraa

Honda CR-V on yksi katumaasturien tienraivaajista ja malli on kerennyt viidenteen sukupolveen. Laitoimme uutuuden Risto Virtasen ajotestiin.

Honda CR-V on varsinainen koko maailman suosikki, ja neljän sukupolven aikana autoa on myyty lähes 10 miljoonaa kappaletta. Uutuusmallissa on panostettu etenkin mukavuuteen ja laatuvaikutelmaan. Myös auton tilat ovat parantuneet ja tarjolle on tullut 7-paikkainen versio.

Monet katumaasturit ovat varsin kykeneviä kulkupelejä myös kestopäällysteen ulkopuolella. CR-V:ssä maasto-ominaisuuksia on kehitetty paitsi paremmin toimivan nelivedon myös 35 milliä kasvaneen maavaran turvin.

– Kasvanut maavara tuntuu nyt kyllä täällä haastavissa paikoissa hyvinkin positiivisena. Pohja ei raapase missään kohtaa kiinni, Risto Virtanen toteaa Premier Parkin maastoradan puolella.

Koko testi nähdään Teknavin 16. tuotantokauden seitsemännessä. Honda CR-V:n lisäksi jaksossa koeajetaan Jaguar I-Pace, ja vierailevana kuljettajana nähdään Porsche Panameran hybridiversiolla kurvaileva Uniikki.

Kuvat: Mikko Autio ja Teknavi

Teknavin 16. tuotantokauden uudet jaksot esitetään maanantaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat perjantaisin ja sunnuntaisin MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja