Mainos

Testissä DS 7 Crossback – ”Alusta on säädetty erittäin pehmeeksi”

DS eriytettiin jonkin aikaa sitten omaksi brändiksi ja nyt valmistajalta nähdään ensimmäinen todellinen uutuusmalli. Trendikäs katumaasturi on mukavuuden asialla, ja laitoimme auton heti tuoreeltaan Risto Virtasen testiin.

DS-nimellä on hieno kaiku historiasta. Se on yksi automaailman muotoiluikoneista, mutta myös hyvin muistettu suorastaan maagisesta mukavuudestaan. Ja juuri mukavuutta ranskalaiset haluavat korostaa DS-brändin yhteydessä.

– Tässä kyllä heti ensimetreillä tulee esille, että alusta on säädetty erittäin pehmeeksi, toteaa Virtanen ranskalaisen mukavuuden äärellä.

Pinnan alta kuitenkin löytyy PSA-konsernin muista malleista tuttua tekniikkaa. DS 7 perustuu ranskalaisten monessa autossa käyttämään EMP2-pohjalevyyn, minkä myötä myös hybridiversion tarpeet on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa. Sellainen on odotettavissa ensi vuonna.

DS 7 Crossback nähdään Teknavin 16. tv-kauden toisessa jaksossa maanantaina 24.9. klo 22.35 MTV3-kanavalla.

Teknavin 16. tuotantokauden uudet jaksot esitetään maanantaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat perjantaisin ja sunnuntaisin MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja