Mainos

Tesoman murha: Näitkö häntä?

Tampereen poliisi julkisti kuvan Tesoman murhan uhrista. Poliisi pyytää edelleen yleisövihjeitä tapahtumasta.

Poliisi sai maanantaina kello 6.10 ilmoituksen elottomasta miehestä Tesoman valtatien kevyenliikenteen väylällä.

Mies on käynyt yksin Tesomanjärven kadun Siwassa sunnuntaina 21.30 jälkeen ja siitä hän jatkoi paikalliseen baariin.

Viimeinen havainto iltayhdeltätoista

Baari on suljettu klo 23.00 ja uhri on poistunut paikalta muutama minuutti - ehkä noin kymmenen minuuttia - ennen baarin sulkemista. Tämän jälkeen uhrista ei ole toistaiseksi havaintoja ennen hänen löytymistään.

Poliisi kertoo, että hän ei ole mennyt mihinkään vielä tuolloin auki olleeseen paikalliseen ravintolaan. Löytöpaikka antaa viitteitä siitä, että hän on ollut matkalla kotinsa suuntaan.

Uhri on vuonna 1974 syntynyt paikallinen mies. Hänellä oli päällään tummahko farkkukankaan tyyppinen, hupullinen, noin lantiopituinen ja karvavuorellinen takki, jalassaan vaaleansiniset farmarihousut, harmaat pitkävartiset villasukat sekä vaaleanpunaiset ruutukuvioiset tossut.

Kuka juoksi Tohlopin suuntaan?

Poliisi pyytää erityisesti vihjeitä henkilöistä, jotka ovat oleskelleet Tesoman valtaväylän jäähallin puoleisella kevyenliikenteen väylällä, mäen päällä, joka on välittömästi vesitornilta laskeuduttaessa vasemmalla.

Havaintotietoja pyydetään myös henkilöstä, joka on poistunut kevyenliikenteenväylältä juosten Tesoman valtaväylän yli Tohlopin/Lamminpään suuntaan.

Henkilö on saattanut liikkua sekä aiemmin että teon jälkeen myös Tesoman alueella. Poliisi pyytää edelleen vihjeitä myös uhrin liikkeistä.

Havaintoja pyydetään n. klo 23.00 ja klo 02.00 väliseltä ajalta Vihjeet voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi , soittamalla numeroon 0503137391 taikka lähimmälle poliisille.

Uhrilla oli jalassaan vaaleanpunaiset tossut.

Ja yllään nämä vaatteet.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.