Mainos

Virta ja Tesla yhteistyöhön – sähköautojen latausverkosto ulottuu keskeisten reittien varteen

Tesla ja Virta ovat kehittämässä yhteistä sähköautojen latausverkostoa Suomeen, Virta kertoo tiedotteessaan.

Tesla ja Virta ovat kehittämässä sähköautojen latausverkostoa uudella yhteisellä palvelupaketilla. Yhtiöiden tavoitteena on laajentaa molempien latausverkostot kattamaan kaikki keskeiset ajoreitit myös suurimpien kaupunkien ulkopuolella.

Tesla ja Virta ovat valitsemassa palvelunsa asiakkaiksi yrityksiä keskeisiltä sijainneilta, jotta latausverkostoille saadaan mahdollisimman laaja maantieteellinen kattavuus. Palveluun sisältyvät Virran ja Teslan Destination Charging -latauspisteet sijoitetaan kattamaan kulkureitit suurten kaupunkien ja liikenteen solmukohtien välillä.

Nyt alkava projekti ei ole ensimmäinen yhteistyöprojekti yritysten välillä, sillä jo vuonna 2015 Virta auttoi Teslaa tuomaan ensimmäiset Supercharger -latauspisteet Suomeen.

Tesla x Virta -palvelun asiakkaat valitaan Virralle ehdotettujen kohteiden joukosta. Palveluun mukaan valitut asiakkaat saavat useamman latauspisteen alhaisemmalla hinnalla ja pääsevät molempien yritysten latauspistekartoille. Lisäksi latauspisteiden hankintaan on mahdollista saada valtion investointitukea.


---

4:08

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.