Tervetuloa viettämään itsenäisyyspäivää MTV:n seurassa! Näin etenee illan juhlalähetys

0:43
MTV Uutiset Liven juhlalähetys suorana Hotel Kämpistä kello 16.30 alkaen.

Suomen itsenäisyyspäivää juhlitaan 6. joulukuuta ja Linnan juhlat tulevat taas.

MTV Uutiset tuo mielenkiintoisimmat ihmiset ja päivän mieleenpainuvimmat juhlallisuudet esille eri kanavissa koko päivän ajan.

MTV:n juhlalähetys alkaa kello 16.30 osoitteissa mtvuutiset.fi ja mtv.fi.

Etkoilla

Juhlailta alkaa etkolähetyksellä Hotel Kämpistä kello 16.30. Etkoilla tapaamme viihdetaivaan kovimmat tähdet ja rakastetut tv-suosikit ja muutaman odottamattoman yllätysvieraan.

Linnan juhliin yli sata upeaa asua suunnitellut Jukka Rintala avaa muotitalonsa ovet etkojen katsojille.

Keväällä menehtyneen kansanedustajan Ilkka Kanervan puolisona tunnettu Elina Kanerva on ollut tuttu näky Linnan juhlissa 20 vuoden ajalta. MTV:n etkolähetyksessä hän muistelee Linnan juhlien kohokohtia

Etkoja kestitsevät viihdetoimittaja Iriz Silander ja tuottaja-toimittaja Visa Högmander.

Linnan ovilla ja Linnassa

Presidentinlinnan oville siirrytään puoli seitsemältä. Siellä toimittaja Teresia Jokinen vastaanottaa ensimmäisinä Presidentinlinnaan saapuvat kutsuvieraat ennen kuin matka jatkuu Linnan lämpöön ja kohti presidenttiparin kättelyä.

Seitsemän uutisten kautta polkaistaan käyntiin juhlavastaanotto Presidentinlinnassa. Lähes kolmen tunnin ajan aistimme juhlatunnelmaa ja tapaamme juhlavieraita laidasta laitaan.

Kuten perinteisiin kuuluu, lähetyksessä nähdään myös presidenttiparin haastattelu.

Linnassa lähetyksemme jatkuu aina iltakymmeneen saakka, ja juontajina ovat Annika Nuotto ja Alec Neihum sekä Jonna Kumpula ja Leo Jaakkonen.

Juhlien teema on tänä vuonna Itseensä luottava Suomi. Presidentti Sauli Niinistö on kertonut, että vieraiden joukossa on monia, jotka ovat tehneet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi koronapandemian kuin myös Venäjän hyökkäyssodan aikana.

Juhlavieraita linnaan on kutsuttu 1300, joka on kolmannes viime juhlien määrästä.

Päivän juhlalähetystä voit seurata niin osoitteessa mtvuutiset.fi kuin MTV Katsomo -palvelussakin. Tämän lisäksi lähetys näkyy myös MTV3-kanavalla kello 21.30 alkaen. Tule mukaan!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja