Teresia, 34, on avioliitossa ja hänellä on myös poikaystävä – näin aviomies Ville reagoi, kun asia selvisi hänelle

1:22
Teresia elää polyamorisessa suhteessa Villen ja Ilkan kanssa. Miten miehet suhtautuvat kuvioon? Katso video!

Teresia elää avioliitossa Villen kanssa ja parisuhteessa Ilkan kanssa. Veitola.doc ottaa selvää, millaisissa tilanteissa pariskunnat päättävät avata yksiavioisen suhteensa muille osapuolille ja miten polyamoriset suhteet toimivat. 

Maria Veitolan ja dokumenttiohjaaja Sami Kieksin Veitola.doc-sarjassa tarkastellaan aikamme ilmiöitä rohkeasti ja monipuolisesti, vaikeita keskusteluita kaihtamatta. Ohjelman kolmannessa jaksossa otetaan selvää avoimista parisuhteista ja polyamoriasta. 

Monisuhteisuus, eli avoimet suhteet sekä polyamoria kiinnostavat yhä useampia suomalaisia. Toimittaja Maria Veitola tapaa ihmisiä, jotka ovat päättäneet rakastaa samanaikaisesti useampaa kuin yhtä henkilöä. Hän selvittää, millaisissa tilanteissa pariskunnat päättävät avata yksiavioisen suhteensa muille osapuolille.

Mitä ovat monisuhteisen elämäntavan ihanimmat puolet ja sudenkuopat, kun suhteisiin moninkertaisen rakastamisen lisäksi tulee myös moninkertainen määrä mustasukkaisuutta ja muita hankalia tunteita? 

Dokumenttisarjassa Veitola tutustuu muun muassa Teresiaan, 34. 

Teresia ja Ville, 38, ovat avioliitossa ja parilla on lapsi. Pari on avannut suhteensa Teresian toiveesta ja suhteessa on nykyään myös Ilkka, 36. Suhteen muotoutuminen nykymuotoonsa on vaatinut kasvukipujen läpikäymistä. Veitola tiedustelee jaksossa, miten Teresia ja Ville ovat päätyneet polyamoriseen suhteeseen.

– Syy on minussa. Olen tällainen aika seksipositiivinen ihminen. Olen vähän tällainen lortto toisin sanoen. Halusin ihmisten kanssa pelkkiä seksisuhteita. Villelle se ei toiminut, kun hän halusi tunteet mukaan, Teresia pohjustaa. 

Ville ja Teresia aloittivat polyamorisen suhteen eli avasivat suhteensa toisille osapuolille. Teresia tapaili 10 vuoden ajan avioliittonsa sivussa Ilkkaa, kunnes tunteet muuttuivat vakavimmiksi.  

– No sitten tapasin Ilkan ja minulle tuli tarve kertoa Villelle, että olen rakastunut kahteen ihmiseen. Miten tämä asia hoidetaan, Teresia muistelee. 

Veitola tapaa jaksossa myös Ilkan, joka tuli kuvioon mukaan vuonna 2020. 

– Villehän oli aluksi sitä mieltä, että hän ruuvaa minulta pään irti. Että jos minä alan olemaan Tellun (Teresian) kanssa, niin minä en siitä hengissä selviä, Ilkka muistelee. 

Videolla Ilkka kertoo, miten he saivat Villen kanssa sovun aikaiseksi. 

Veitola.doc MTV Katsomossa. Ohjelma katsottavissa myös Cmoressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja