Sami Uotila paljastaa, miten hänen ja Kerttu Rissasen suhde sai alkunsa: "Minulla kesti kolme kuukautta tajuta"

Sami Uotila kertoo, miten hänen ja Kerttu Rissasen suhde sai alkunsa: "Minulla kesti kolme kuukautta tajuta" 1:16
Videolla Sami Uotila paljastaa, miten Salatut elämät -työporukka suhtautui hänen ja Kertun suhteeseen. 

Sami Uotila paljastaa Maria Veitolalle, kuinka hänen ja Kerttu Rissasen suhde sai alkunsa Salattujen elämien kulisseissa. 

Maria Veitola saa kutsun Salkkarit-näyttelijä Sami Uotilan ja kuntovalmentaja, somevaikuttaja ja näyttelijä Kerttu Rissasen luo. Päivien aikana he juttelevat ikäerosta parisuhteessa ja miten siihen suhtaudutaan.

Rissanen ja Uotila tapasivat Salattujen elämien kulisseissa ja rakastuivat. He vahvistivat suhteensa MTV Uutiselle vuonna 2019. Pari muutti yhteiseen kotiin vuonna 2020 ja menivät kihloihin vuosi sitten keväällä. Pariskunta asuu vuokra-asunnossa aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Sami Uotila kertoo Veitolalle, kuinka hänen ja Kerttu Rissasen suhde sai alkunsa Salattujen elämien kulisseissa. Uotila ja Rissanen eivät olleet kiinnittäneet toisiinsa huomiota ennen kuin käsikirjoitustiimi päätti yhdistää heidän roolihahmonsa. Sami Uotilan roolihahmo Aki Nikkinen ja Kerttu Rissasen roolihahmo Sanni alkoivat tapailla.

Uotila kertoo, että hän huomasi Rissasen olevan hänestä kiinnostunut, mutta hän halusi ottaa varman päälle eikä vastannut Rissasen tunteisiin ennen kuin, oli täysin varma asiasta. 

– En halunnut olla vanha hölmö, niin minulla kesti kolme kuukautta tajuta, että tämä ihminen on ihan oikeasti kiinnostunut minusta. Taisimme olla kuvaussetissä ja sitten Kerttu oli niin "obvious", kun hän vihjasi, että siitä on kyllä niin pitkä aika, kun hän on viimeksi käynyt viinillä. Heitin siihen, että no ensi perjantaina mennään, Uotila muistelee. 

– Mietitkö silloin ikäasiaa? Veitola kysyy. 

Sami Uotila on 52-vuotias ja Kerttu Rissanen 27-vuotias. 

– Ajattelimme silloin alussa kumpikin, että ei tästä varmaan mitään tule, että tässä on liian paljon kaikennäköistä. Mutta sitten yhtäkkiä olimmekin, että ei tässä olekaan liikaa yhtään mitään. Nyt vaan mennään ja katsotaan, miten pitkään meillä on hyvä olla yhdessä, Uotila kertoo. 

Videolla Sami Uotila paljastaa, miten Salatut elämät -työporukka suhtautui hänen ja Kertun suhteeseen. Entä millaisia vihaviestejä Uotila on saanut suhteestaan huomattavasti nuorempaan Kerttu Rissaseen? 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat