Terapeutti-Ville keksi vahingossa valtavan somehitin – suuryritykset kopioivat uutta kansanedustajaa mainonnassaan

Terapeutti-Ville keksi yllättävän somehitin 2:29
Katso videolta, mitä mieltä Merinen on siitä, että suuryritykset kopioivat hänen somehittiään.

Tuore kansanedustaja Ville Merinen (sdp) kertoo MTV Uutisille eduskunnassa, miten hänen somehittinsä syntyi.

Erityisesti nuorten keskuudessa tunnettu TikTok-tähti Terapeutti-Ville eli Ville Merinen kertoo MTV Uutisten videohaastattelussa Eduskuntatalolla, miten hän aikoo kansanedustajana edistää ennen kaikkea nuorten mielenterveyteen liittyviä asioita.

Merisen TikTok-videoista on ollut monille nuorille apua.

Esimerkiksi hänen jo ilmiöksi muodostunut lausahduksensa "etpäs arvannutkaan, että minä tulen täältä ja sanon, että kaikki on oikeasti ihan hyvin – voit rauhoittua" on auttanut monia rauhoittumaan, ja moni yritys on kopioinut Merisen lausuntoa mainonnassaan.

– Siitä tuli ihan viraalihitti, moni iso yritys käytti sitä omissa mainoksissaan. Se oli niin sopiva sanonta, koska se kävi vähän mihin tahansa, Merinen kertoo.

– En edes tajunnut, että tästä tulee tällainen hitti. Tein sen ohimennessä kaupungilla kävellessäni.

Pirkkalassa perheineen asuva Merinen on siviiiliammatiltaan psykoterapeutti ja sairaanhoitaja. TikTokissa hänellä on yli 100 000 seuraajaa, ja eduskuntavaaleissa hän sai erityisen paljon ääniä juuri nuorilta äänestäjiltä.

Matalasta ja rauhoittavasta äänestään tunnettu Merinen toivoo pystyvänsä uudessa työssään vaikuttamaan siihen, että nuoret kiinnostuisivat enemmän politiikasta.

– Nuoria kiinnostaisi enemmänkin päätöksenteko. Kyllä minä olen sitä mieltä, että jo 16-vuotiaat saisivat äänestää.

Merinen paljastaa yllä olevalla videolla, millaisen puheen hän haluaa pitää ensitöikseen täysistunnossa ja mitä mieltä hän on siitä, että suuryritykset kopioivat hänen somehittiään.
 

Lue myös:

    Uusimmat