Tenniksen supertähti sai suru-uutisen vain viisi minuuttia ennen huippufinaalin alkua

Serbian Novak Djokovic voitti viikonloppuna päättyneenä Ranskan avointen miesten kaksinpelin tennisturnauksen. Finaalivastustaja Kreikan Stefanos Tsisipas sai kuulla ottelun alla isoäitinsä menehtyneen.

Djokovic vei finaalin erin 3-2. Loppuotteluun alkuun oli aikaa vain viisi minuuttia, kun ensimmäistä kertaa grand slam-finaalissa esiintynyt Tsisipas sai kuulla, että hänen isoäitinsä oli menehtynyt kotonaan Ateenassa.

– Viisas nainen, jonka uskoa elämään, antamisen iloon ja toisten auttamiseen ei voi verrata kenenkään toiseen tapaamani ihmiseen, Tsitsipas kirjoitti Instagramissa.

– Elämässä ei ole kyse voittamisesta tai häviämisestä. Siinä on kyse siitä, että nauttii jokaisesta maan päällä viettämästään hetkestä, yksin tai muiden kanssa, Tsitsipas jatkoi.

Kreikkalaistähti suitsuttaa menehtynyttä isänsä äitiä. Tsitsipasin isä Apostolos Tsitsipas toimii urheilijan valmentajana.

– Kiitos, että kasvatit isäni. Ilman häntä mikään tästä ei olisi ollut mahdollista, Tsitsipas päätti.

22-vuotias Tsitsipas meni ottelussa erävoitoissa jo 2-0-johtoon, kunnes maailmanlistan ykkönen Djokovic sai pelinsä auki. Kreikkailainen ei kuitenkaan harmittele tappiotaan.

– Se oli outoa, minun rytmini, lyöntini ja liikkumiseni oli täydellistä. Sitten tunsin itseni kylmäksi ja poissaolevaksi, Tsitsipas sanoi ottelun jälkeen.

Alla Tsitsipasin Instagram-päivitys.

Lue myös:

    Uusimmat