Tenniksen supertähdeltä hämmentävä paljastus – "Joskus nukun sen kanssa"

Katso videolta: Roger Federerin uran päätöstä vietettiin tunteikkaasti.

Tenniksen supertähti ja lajin maailmanlistan kuutonen Stefanos Tsitsipas paljasti ATP-kiertueen haastattelussa, että hän nukkuu joskus lajilegenda Roger Federerin maila kainalossa.

24-vuotias Tsitsipas pääsi pelaamaan Laver Cupissa uransa päättäneen Federerin kanssa samassa joukkueessa. Kreikkalainen oli kysynyt Federeriltä mailaa itselleen ja tennislegenda oli myöntynyt pyyntöön.

– Se merkitsisi minulle todella paljon, jos voisin saada yhden mailoistasi. Olen seurannut sinua siitä lähtien, kun olin kolmevuotias. Jos minulla olisi maila, jonka voisin kehystää ja pitää kotonani se merkitsisi todella paljon. Toivon, että sinua ei haittaa antaa jotain, joka on osa identiteettiäsi, Tsitsipas oli kysynyt Federeriltä.

– Hän suostui siihen. Roger oli idolini kasvaessani. Se olisi tuntunut väärältä, jos en olisi saanut mitään hänen viimeisestä ottelustaan. Hän oli todella mukana ja joskus nukun mailan kanssa, Tsitsipas kertoi.

Tsitsipas herkistyi Federerin uran lopetuksesta ja itki monien muiden tavoin. Hän toivoi, että hänen omasta lopetuksestaan tulisi samanlainen tapahtuma. Hän on ollut parhaimmillaan urallaan maailmanlistan kolmas ja on jo netonnut urallaan yli 20 miljoonaa euroa.



Lue myös:

    Uusimmat