Temptation Island -Eveliina julkaisi upean uimapukukuvan – hehkuttaa rintaleikkaustaan: "En voisi tyytyväisempi olla!"

Eveliina Uosukainen kertoo sosiaalisessa mediassa käyneensä taannoin rintojen pienennysleikkauksessa.

Mediapersoona Eveliina Uosukainen kertoo Instagramissa avoimesti kokemuksistaan koskien rintojen pienennysleikkausta. Uosukainen kertoo käyneensä operaatiossa puoli vuotta sitten.

– On kulunut puoli vuotta mun rintojen pienennysleikkauksesta ja en voisi tyytyväisempi olla! Uosukainen kirjoittaa Instagramissa.

Uosukainen kertoo kokevansa, että päätös pienennysleikkaukseen hakeutumisesta on ollut yksi hänen elämänsä parhaimmista päätöksistä. Hän kertoo käyneensä leikkauksessa kunnallisen terveydenhuollon piirissä, ja leikkauksesta ei ole jäänyt juurikaan edes arpia.

– Olen ylitsepääsemättömän rakastunut mun uusin tisuihin eikä enää pienintäkään epäilystä, ettenkö olisi omaksunut näitä jo omikseni, hän kirjoittaa.

Uosukainen kertoo olevansa niin tyytyväinen leikkauksen tuloksiin, että hän toivoo, että olisi päässyt siihen jo aiemmin.

– Peiliin katsoessa mietin vain, että voi kunpa olisin saanut elää koko mun elämäni näin. Ois ollut niin paljon vähemmän kipuja, turhautumisia, haukkumisia, itsetunto-ongelmia ja lista jatkuu vaan.

Päivityksen ohessa hän julkaisi uimapukukuvan.

– Tänkin uikkarin päälle pukiessa kiljahdin riemusta, kuinka enää ei tissit tippuneet ja karanneet väleistä, toisin kuin ennen ei edes pystynyt pitämään kuin super tukevia ja tylsiä biksuja. Ei enää häpeää, eikä mitään vaivoja yksistä hemmetin tisseistä! Elämä on aika ihanaa ja huoletonta näin! 

Uosukainen on kihloissa Bile-Danina tutuksi tulleen Daniel Lehtosen kanssa. Pariskunta nähtiin yhdessä Nelosen Temptation Island Suomi -sarjan neljännellä kaudella. 

Lue myös:

    Uusimmat