Mainos

Telegraph: Iskikö pääministeri May arkaan paikkaan? Vitsaili Trumpin käsistä

Iso-Britannian pääministeri Theresa May kevensi yksityisen varainkeräystilaisuuden tunnelmaa vitsailemalla Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin käsistä, uutisoi Telegraph.

May vieraili tammikuun loppupuolella Valkoisessa talossa. Vierailun yhteydessä hänet ja Donald Trump kuvattiin kävelemässä käsi kädessä.

– Sen jälkeen, kun kävelin Valkoisessa talossa, en ole vastaanottanut yhtä suurta kättä, May lohkaisi konservatiivipuolueen varainkeruutapahtumassa maanantaina. 

Käsi kädessä -kävely herätti median kiinnostuksen ja asialla spekuloimisen. Brittimedian mukaan Trumpin ja Mayn erityissuhde korostui yllättävällä tavalla.  

Trumpin käsistä revittiin huumoria presidentinvaalikampanjan aikana niin toisten poliitikkojen kuin koomikkojen toimesta.

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkinyt Marco Rubio, jonka Trump on nimennyt pikku-Marcoksi, vitsaili Trumpin käsistä eräässä kampanjatilaisuudessa.

– Hän on minua pidempi, joten en ymmärrä, miksi hänen kätensä ovat niin pienet. Tiedättehän, mitä pienikätisistä miehistä sanotaan. Heihin ei voi luottaa

Myöhemmin Trump iski takaisin tv-haastattelussa vakuuttaen, että hänellä ei ole ongelmia käsien eikä minkään muunkaan kanssa.   

0:54

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.