Mainos

Telegraaf: Suomalaismetsästä löydetyn hääilmapallon pariskunta tunnistettiin

Suomalaismiehen kainuulaismetsästä löytämän hääilmapallon pariskunta on tunnistettu, kertoo hollantilaislehti Telegraaf.

Suomussalmelainen mies löysi viime viikon lopulla maasta ruttaantuneen kaasuilmapallon, jossa oli miehen ja naisen kuva. Pallossa luki hollanniksi "35 jaar getrouwd" eli "35 vuotta naimisissa".

Telegraafin mukaan pallo oli kuulunut Apeldoornissa asuville Karin ja Arjan Heinenille. Pariskunnan kolme lasta olivat antaneet pallon lahjaksi vanhemmilleen näiden 35-vuotishääpäivän kunniaksi 1. huhtikuuta.

Karin Heinen oli löydöstä innoissaan. Pallo oli päässyt nimittäin karkumatkalle vahingossa.

– Pallo oli roikkunut katossamme - koska se oli täynnä heliumia - huhtikuun 1. päivän juhlasta saakka. Ja se oli siellä ainakin kaksi viikkoa, kunnes yhtäkkiä tajusimme, että se oli kadonnut. Tuuli oli ehkä siepannut sen avoimesta ikkunasta. Mutta sitä en olisi ikinä uskonut, että pallo lentää aina Suomeen saakka, Karin Heinen kommentoi Telegraafille.

Hääilmapallo symbolisoi kuumailmapallolentoa, joka oli lasten oikea lahja.

– Sitä emme ole päässeet vielä lentämään. Huhtikuun 1. päivänä oli todella huono ilma. Ja uutta päivää ei ole sovittu. Sovimme sen pian. Ja ehkä lennämme Suomeen, kuka tietää.

Telegraafin mukaan pariskunnan löytymisestä on myös otettu yhteyttä pallon löytäneeseen suomalaismieheen.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.