Tekstiilikaksoset! Salkkarit-tähti ja Love Island -rakas poseeraavat samanlaisissa asuissa

8:53
Salkkari-näyttelijä Jasmin Voutilainen kertoo ulkonäköpaineista ja julkisuuden varjopuolista

Salatuissa elämissä näyttelevä Jasmin Voutilainen julkaisi Instagramissa söpön yhteiskuvan poikaystävänsä kanssa. Kuvassa kaksikko edustaa samantyylisessä asussa vuosi sitten järjestetyillä Blockfesteillä. 

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijäJasmin Voutilainen poseeraa tuoreimmassa kuvassaan Love Island Suomi -sarjan ensimmäiseltä kaudelta tutun rakkaansa Ville Toivosen kanssa. Yhdessä asuva pariskunta on pukeutunut samantyylisiin asuihin. Kuva on otettu vuosi sitten järjestetyiltä Blockfesteiltä. Tänä vuonna festivaalia ei järjestetä. 

– Team orange, Voutilainen on kirjoittanut kuvan yhteyteen. 

Voutilainen ja Toivonen ovat seurustelleet nyt hieman yli vuoden verran. Voutilainen kertoi kesäkuussa Instagram-tilillään, että tasan vuosi sitten hän ja Toivonen kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran Suomenlinnassa. 

Toivonen otti Voutilaisesta kuvia ja kaksikon välit olivat aluksi täysin ammatilliset. Pian Voutilainen kuitenkin huomasi olevansa täysin ihastunut Toivoseen.

– Tasan vuosi sitten suunnattiin Villen kanssa kauniina kesäpäivänä Suomenlinnaan kuvaamaan, kun hän oli pyytänyt mua malliksi valokuvaamisen alotettuaan. Hyvien kuvien innoittamana päätin kysyä Villeä kuvaamaan mua uudestaankin. Yhtäkkiä tajusin, että oon ihan lääpällään, vaikka just olin päättänyt pysyä erossa kaikista miehistä. Hittolainen, en mahtanut sulle mitään. Oot parasta mitä mulle on tapahtunut. Rakastan sinua, Voutilainen kirjoittaa. 

Kuvaan on kertynyt pitkälti yli 10 000 tykkäystä ja muun muassa Voutilaisen Salkkarit-kollegat ovat kommetoineet kuvaan sydämillä. 

– On tullut semmoinen fiilis, että tämä on se juttu. Olen kyllä tosi onnellinen. 

Sekä Toivonen että Voutilainen ovat arjessaan kiireisiä ja tekevät kumpikin paljon töitä. Voutilaisen mukaan kumpikin on joustanut omista aikatauluistaan, joten yhteistä arkea on rakennettu sujuvasti.

– Olen itse kyllä semmoinen, että tulen muutenkin aika vähästä onnelliseksi. Kunhan arki on mukavaa, se kiva asia voi olla vaikka yhteinen kauppareissu, eikä tarvitse mitään ihmeellistä. Mutta välillä on myös kivaa tehdä jotain yhdessä.  

Salatut elämät palaa kesätauolta MTV3-kanavalle maanantaina 3.8. kello 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja