Salkkarit-tähti julkaisi söpön suutelukuvan – muistelee ensikohtaamistaan Love Island -rakkaansa kanssa: "Hittolainen, en mahtanut sulle mitään!"

Salkkareiden Jasmin Voutilainen avautuu julkisuuden varjopuolista 5:55
Jasmin Voutilainen kertoo työstään Salkkareissa.

Salatuissa elämissä näyttelevä Jasmin Voutilainen julkaisi Instagramissa söpön pusukuvan poikaystävänsä kanssa. Voutilainen muisteli kaksikon ensitapaamista vuosi sitten. 

SalkkareissaAino Kaukovaaraa näyttelevä Jasmin Voutilainen  julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään söpöjä yhteiskuvia hänestä ja Love Island Suomi -sarjan ensimmäiseltä kaudelta tutusta Ville Toivosesta. Voutilainen kertoo kuvatekstissä, että tasan vuosi sitten he kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran Suomenlinnassa. 

Toivonen otti Voutilaisesta kuvia ja kaksikon välit olivat aluksi täysin ammatilliset. Pian Voutilainen kuitenkin huomasi olevansa täysin ihastunut Toivoseen.

– Tasan vuosi sitten suunnattiin Villen kanssa kauniina kesäpäivänä Suomenlinnaan kuvaamaan, kun hän oli pyytänyt mua malliksi valokuvaamisen alotettuaan. Hyvien kuvien innoittamana päätin kysyä Villeä kuvaamaan mua uudestaankin. Yhtäkkiä tajusin, että oon ihan lääpällään, vaikka just olin päättänyt pysyä erossa kaikista miehistä. Hittolainen, en mahtanut sulle mitään. Oot parasta mitä mulle on tapahtunut. Rakastan sinua, Voutilainen kirjoittaa. 

Kuvaan on kertynyt pitkälti yli 10 000 tykkäystä ja muun muassa Voutilaisen Salkkarit-kollegat ovat kommetoineet kuvaan sydämillä. 

– On tullut semmoinen fiilis, että tämä on se juttu. Olen kyllä tosi onnellinen. 

Sekä Toivonen että Voutilainen ovat arjessaan kiireisiä ja tekevät kumpikin paljon töitä. Voutilaisen mukaan kumpikin on joustanut omista aikatauluistaan, joten yhteistä arkea on rakennettu sujuvasti.

– Olen itse kyllä semmoinen, että tulen muutenkin aika vähästä onnelliseksi. Kunhan arki on mukavaa, se kiva asia voi olla vaikka yhteinen kauppareissu, eikä tarvitse mitään ihmeellistä. Mutta välillä on myös kivaa tehdä jotain yhdessä.  

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat