Teksasilaismies intoutui voimistelemaan – julkaisi hauskasta suorituksestaan viraalihitiksi nousseen videon

Hieman erilaista etäopetusta! Alakoulun opettaja yllätti hulvattomalla räppivideolla:"Vanhemmathan tästä ilahtuivat valtavasti" 1:54
Tämä alakoulun opettaja yllätti oppilaansa hulvattomalla räppivideolla.

Teksasilaisen miehen voimistelunumero on naurattanut nettikansaa. Hauska videoklipistä kertovat muun muassa Fox News ja New York Post.

Teksasilainen Guy Bell julkaisi 2. toukokuuta Facebook-tilillään voimisteluvideon, joka on noussut viraalihitiksi. Sille on tähän mennessä kertynyt yli 11 000 katselukertaa ja mediatkin ovat klipistä uutisoineet.

Videolla nähdään, miten cowboyhattuinen Guy temppuilee aidan päällä matkien voimistelijoiden suoritusta. Aluksi hän ikään kuin tervehtii kuvitteellista tuomaristoa, nousee sitten aidan päälle ja alkaa temppuilla.

Taustalla näkyy Guyn nuorempi tytär hurraamassa suoritukselle. Videon kuvasi Guyn isä, joka hänkin nauroi esitykselle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon yhteyteen on kirjoitettu: "Voitin tästä varmasti palkinnon!"

Tyttären voimistelu innoitti kokeilemaan

Fox Newsin haastattelussa Guy kertoo, että hän oli ollut hiljattain ruokkimassa perheen hevosia Will Rogers Range Riders arena -ratsastustilalla samalla, kun hänen nuorempi tyttärensä oli tasapainoillut vanhan aidan pätkän päällä. Siitä innostuneensa Guy päätti testata akrobaatin taitojaan.

Guy on iloinen siitä, että nettihitiksi noussut video on ilahduttanut niin monia.  Hän itse on nähnyt vastaavanlaisia videoita Instagramissa. 

–  Kun olemme yhdessä perheemme kanssa, kuvaamme paljon videoita siitä, mitä teemme. Minua liikuttaa se, että olen saanut tuottaa ihmisille niin paljon iloa ja olen äimistynyt videon saamasta vastaanotosta.

– Annoin vain kameran isälleni ja sanoin, että "hei isä, katso tätä". Sitten tein pienen ohjelmanumeroni ja me kaikki kolme katsoimme sen ja nauroimme makeasti. Sitten mietin, että voisin julkaista sen.

Guy kertoo, että hänen isänsä kuvaa usein perheen puuhasteluja. 

– Se on meidän perheen juttu. Meillä on todella hauskaa yhdessä.

Lue myös:

    Uusimmat