Teinityttö syytti rehtoriaan seksuaalisesta häirinnästä: Valeltiin koulussa kerosiinilla ja sytytettiin tuleen – kuoli 10 päivää myöhemmin sairaalassa

Bangladeshilainen Nusrat Jahan Rafi kuoli, kun hänet poltettiin elävältä koulussa, kirjoittaa The Guardian. Järkyttävä tapaus tapahtui huhtikuun alussa.

Vain muutamaa viikkoa ennen raakaa murhaa 19-vuotias Rafi syytti rehtoriaan seksuaalisesta häirinnästä. Tutkijoiden mukaan Rafi oli valittanut perheelleen, että hänen koulunsa rehtori kosketti häntä epäasianmukaisesti.

Toisin kuin useat Bangladeshilaiset tytöt, Rafi päätti ilmoittaa ongelmasta myös poliisille. Poliisi tallensi keskustelun puhelimellaan ja rehtori pidätettiin syytösten vuoksi.

Poliisi kuitenkin vuoti puhelintallenteen medialle, minkä seurauksena Rafia pahoinpideltiin ja uhkailtiin väkivallalla.

Murha tapahtui koulussa

Kuolemaan johtanut isku tapahtui, kun nuori nainen saapui kouluun loppukokeisiin. Rafi antoi ennen kuolemaansa lausunnon, jonka mukaan toinen oppilas oli pyytänyt häntä mukaan koulun katolle.

Katolla oli ihmisiä, jotka painostivat häntä luopumaan syytteistä rehtoria vastaan. Kieltäydyttyään Rafi valettiin kerosiinilla ja sytytettiin tuleen.

– Yksi tappajista piteli Rafin päätä alhaalla, jotta kerosiinia ei valuisi päähän. Tämän vuoksi naisen pää ei palanut, kommentoi paikallinen poliisin tutkintavirasto.

Rafin keho paloi lähes kauttaaltaan ja hän kuoli saamiinsa vammoihin kymmenen päivää myöhemmin.

AFP:n mukaan 18 ihmistä on pidätetty epäiltynä murhasta.   

Lue myös:

    Uusimmat