Teinitähti Joakim Kemell johti JYPin huimaan voittoon – joukkuekaveri paljasti yksinkertaisen taktiikan

Honka JYP:n uskomattomasta noususta:"Perhanan sitkeä nippu meillä" 2:19
Valtteri Honka antoi kommentit C Morelle ottelun jälkeen.

JYP otti neljännen perättäisen voittonsa putkeen jääkiekkoliigassa lauantaina, kun KalPa kellistyi kotikaukalossa huiman näytöksen jälkeen maalein 5–4 jatkoajalla.

Kuopiolaiset karkasivat päätöserässä jo 4–1-johtoon, mutta JYP takoi viimeisen reilun minuutin aikana kolme maalia ja nousi tasoihin. JYPille voiton iski ylivoimalla vasta 17-vuotias teinitähti Joakim Kemell, joka nakutti pelissä tehot 2+1.

–  Emme saaneet parasta peliä aikaiseksi, mutta hienosti käännettiin voitoksi. Vähän katseltiin liikaa viimeisessä erässä ja oma peli lopahti. Näytettiin ainakin luonnetta lopussa, Liigan pistepörssin kärkeen noussut Kemell (9+4) summasi.

JYP-puolustaja Anttoni Honka laukoi kauden avausmaalinsa ja kunnostautui tehoin 1+3.

–  Jonkinlainen toivo siinä oli viimeisellä minuutilla olemassa, mutta en tiedä, miten korkealla usko oikeasti oli. Perhanan sitkeä porukka meillä on. Heitettiin vain kiekkoa maalille, ja se taktiikka toimi, Honka hehkutti.

–  Itsekin kun onnistui, niin oli ihan mieletön tunnelma. Aikamoiset ilon hyppelyt siinä alkoi pelin jälkeen. Oli aika siistiä olla tänään jääkiekkoilija.

KalPa-leirissä viime hetkien sulaminen otti kovasti luonnon päälle.

–  Erittäin heikkoa tekemistä joukkueelta. Lopun tapahtumat kuvaavat hyvin taudinkuvaa eli sitoutumisen puutetta. Saimme juuri sen, mitä ansaitsimme. Meillä on ison pohdinnan paikka, mitä me haluamme olla, päävalmentaja Tommi Miettinen manasi.

Lue myös:

    Uusimmat