Teinin aamupalarutiinit saivat karmean käänteen: Kananmuna räjähti kasvoille, näkökyky ei vieläkään ole palautunut: "Kauheinta kipua, jota olen koskaan kokenut"

Brittiteinin mikrossa keittämä kananmuna räjähti hänen kasvoilleen, ja sen seurauksena hän menetti näkönsä väliaikaisesti, kertoo Stoke Sentinel -uutissivusto.

Newcastlessa asuva Courtney Wood, 19, valmisti viime keskiviikkoaamuna kananmunaa mikrossa, kun ruoanlaittohetki sai yllättävän käänteen.

– Olin laittanut hiukan pekonia grilliin ja sitten laitoin kananmunan mukiin, jossa oli hiukan vettä – olin tehnyt niin ennenkin – ja sujautin sen mikroon hetkeksi, Courtney kertoo Stoke Sentinel -sivustolle.

– Mikro ei kilahtanut, joten otin kananmunan takaisin ulos, tyrkkäsin sen sivuun ja tarkistin pekonin. Kun käännyin takaisin mukiin, kananmuna räjähti kasvoilleni.

Yksinasuva Courtney kertoo kokeneensa kauheaa kipua. Hän juoksi välittömästi pesemään kasvonsa kylmällä vedellä, ja soitti nopeasti ystävälleen.

– Tässä vaiheessa en pystynyt näkemään ja huusin kivusta. Ystäväni tuli paikalle välittömästi ja hän soitti hätänumeroon, josta sanottiin, että minun piti mennä saman tien ensiapuun, Courtney kertoo.

Näkökyky ei ole palautunut vieläkään toisesta silmästä

Sairaalassa todettiin, että naisen vammat olivat onneksi vain pinnallisia. Molempien silmien sarveiskalvojen pinnat olivat kuitenkin vaurioituneet, joka oli vienyt Courtneyn näkökyvyn. Onneksi vammat silmissä eivät olleet kuitenkaan pysyviä.

Kahdessa vuorokaudessa Courtneyn näkö palautui hänen oikeaan silmäänsä, vasemmalla hän ei vielä näe. Näön palautumiseen voi mennä lääkärien mukaan pahimmillaan yli viikko.

Tarinallaan hän haluaa varoittaa myös muita.

– Tämä oli kauheinta kipua, jota olen koskaan kokenut – se oli kauheaa – ja en haluaisi, että kukaan mukaan joutuisi kokemaan sen, mitä minä olen kokenut, Courtney päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja