Tehokas superdieetti: Jätä nämä pois ruokavaliostasi ja laihdut nopeasti

Kiristääkö vyönsolkea? Näin poistat ylimääräistä turvotusta ja karistat kiloja tehokkaasti.

Oletko luvannut itsellesi hankkiutuvasi hoikempaan ulkomuotoon kesään mennessä, mutta housunnappien perusteella lupaus ei näytä toteutuvan? Kokeile tehokasta superdieettiä. Dieetti vaatii sinulta melkoista itsekuria, mutta noudattamalla ohjeita voit saada tuloksia aikaan nopeasti ja tehokkaasti.

Superdieetin resepti on yksinkertainen: jätä ruokavaliostasi pois nämä neljä raaka-ainetta. Ensimmäiset päivät voivat tuntua tukalalta, mutta pian jo huomaat, ettei mielesi enää tee edes näitä herkkuja:

1. Leipä

Vaalea vehnä on laihduttajan yksi pahimmista vihollisista. Se sisältää runsaasti hiilihydraatteja ja sokereita, mutta ei pidä tehokkaasti nälkää loitolla. Ryhdy siis täydelliseen leipälakkoon. Älä syö edes ruisleipää.

2. Alkoholijuomat

Alkoholi on täynnä turhaa energiaa, joka kertyy helposti vyötärölle. Pienessä humalatilassa ja krapulassa sortuu myös helpommin muihin herkkuihin. Pidä siis tipatonta linjaa jouluun asti

3. Friteerattu ruoka

Järkikin sen jo sanoo: öljyssä uitetut ruoat eivät ainakaan edistä laihdutusprojektia. Sano hyvästit ranskanperunoille, kalapuikoille ja muille paneroiduille tuotteille.

4. Sokeri

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisempänä on aika jättää markettiin kaikki sokeripitoiset tuotteet. Tämä ei suinkaan tarkoita pelkkiä herkkuja, kuten karkkia tai leivonnaisia. Kiinnitä huomiota kaikkien ruokien sokeripitoisuuteen. Unohda sokeriset jogurtit, murot ja muut arkiset ruoat, jotka sisältävät yllättävän paljon koukuttavaa ja lihottavaa sokeria.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat