Teflon Brothers paljastaa supersuosionsa salaisuuden – Pyhimys myöntää: "Olen joskus yrittänyt tehdä liian vakavia kappaleita"

3:05
Katso videolta Pyhimyksen ja Volin kesäinen haastattelu.

Teflon Brothersin Pyhimys ja Voli avautuvat yhtyeen merkityksestä. 

Jalkapallofaneina tunnetut Teflon Brothers -yhtyeen artistit Pyhimys ja Voli avaavat huippusuositun yhtyeensä taustoja. Heidän mukaansa musiikki voi olla hauskaa ilman, että laatu kärsisi.

– Olen joskus yrittänyt tehdä nuorempana vähän liian vakavia kappaleita. Bile-energia ja positiivisuus on sellaista, mitä ihmiset haluavat, kun he ovat pitämässä hauskaa, Pyhimys kertoo MTV Uutisille

– Itselleni Teflarit merkkaa sitä, että musiikki ei ole aina vakavaa. Voit tehdä musiikkia mahdollisimman hyvin, mutta sen ei aina tarvitse olla vakavaa, vaan tunnereaktio on tärkein, hän painottaa.

Keikoilla yhtye haluaa välittää nimenomaan positiivisuutta.

– Välillä on tosi tärkeää tehdä biisejä, jotka käsittelevät vakavia asioita. Teflon Brothers ei ole välttämättä alusta sellaiselle, vaan sen juttu on hauskuus.

– Se on myös itselleni hauskanpitoa. En tarvitse sellaista vapaa-aikaa, että pääsisin hengaamaan baariin, kun se on jo mun duuni. Ei olla vieläkään kyllästytty kiertämään Suomen yökerhoja ja pitämään hauskaa. Monelle se on liikaa, mutta me kaikki nautimme siitä vielä.

Yhtyeen uusin, juhannuksena julkaistava Loppuunmyyty-albumi oli tarkoitus ilmestyä jo yli vuosi sitten. Koronan vuoksi albumin lisäksi keikat jäivät tekemättä. Loma on kuitenkin tehnyt osittain kuluttavalle työlle hyvää. 

– Korona-aikana on nähnyt niitä kavereita, joita ei yleensä keikkakiireiden takia tule nähtyä muuten. Olen päässyt mukaan menoihin, joihin en yleensä ole päässyt. Se on tehnyt hyvää, Voli kertoo.

Luonnollisesti artistien palkkapussi on ottanut osumaa keikattomuudesta. Hätää artisteilla ei kuitenkaan ole ollut. Sen sijaan luovuus on päässyt valloilleen uusien ansaintamallien kautta.

– Teflarien positiivisuutta voi käyttää muuhunkin kuin musaan. Olemme kehittäneet omaa lonkeroa, kebabia ja muita kaupallisia tuotteita. Olemme halunneet tuoda näihin asioihin Teflareiden energiaa. Haluamme, että tuotteet ovat laadukkaita, mutta hauskoja, Pyhimys sanoo.

Yhtyeen mukaan Suomi ei ole vielä valloitettu.

– Numerot eivät valloita sydämiä. Jos mietin Suomen parhaimpia bändejä, ne ovat jollain tapaa ikuisia. Työ ei ole ikinä loppu. Jos on tarpeeksi hyvä biisi, siitä tulee kansallisomaisuutta, joka kuuluu suomalaisuuteen. Silloin, kun asia ei ole enää mielipidekysymys, voi sanoa että Suomi on valloitettu, Pyhimys päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja