Teemu Selänteen paljastus huippulukemastaan sai äimistyneen vastaanoton – "Puhummeko me nyt maileista tunnissa?!"

Selänne ja Bottas maalien makuun hyväntekeväisyysottelussa 1:57
Teemu Selänne iski hattutempun viime tammikuussa pelatussa hyväntekeväisyysottelussa Espoossa. Myös Valtteri Bottas onnistui maalinteossa.

Teemu Selänne on kiekkouransa jälkeen ottanut sekä golfin että tenniksen harrastamisen sen verran vakavissaan, että hän on kummassakin jo melkoinen tekijä.

Selänne vieraili Anaheimissa markkinoimassa englanniksi käännetty elämäkertaansa ja kertoi samalla paikalliselle talk show -juontaja Rick Eisenille tennisinnostuksestaan. Hetkeä aiemmin hän oli järkyttänyt isäntää upottamalla puttikisassa kaikki viisi erimittaista puttia sisään ensimmäisenä vieraana ohjelman historiassa.

– Pelaan joka päivä joko golfia tai tennistä. Rakastan tennistä. Se on hyvää kuntoilua, jota en (muuten) tee juurikaan nykyisin. Tennis on minun juttuni juuri nyt, Selänne kertoi.

Eisen halusi tietää, kuinka kovaa kiekkoja pyssyttäneeltä Selänteeltä lähtee tennissyöttö.

– Syöttö on heikoin kohta pelissäni. Se on ehkä jotain 110 (mailia tunnissa eli 177 km/h). Ei kovin hyvä, Selänne tokaisi.

– Ja sekö on sinun pelisi heikoin kohta? Eisen nauroi.

– Puhummehan nyt maileista eikä kilometreistä tunnissa? juontaja täsmensi.

– Joo, toivon niin, Selänne vastasi nauraen.

Vaikka juontaja oli äimistynyt, Selänteelle tämä ei ole vertailukohtiinsa nähden riittävästi.

– Olen huonoin syöttäjä niistä, keitä vastaan pelaan. Olen pelannut Kansainvälisen tennisliiton (ITF:n) yli 45-vuotiaiden turnauksissa ja kesäisin parissa turnauksessa Euroopassa.

– Olen yrittänyt nousta uudelle tasolle, mutten usko, että kroppani voisi kestää täyttä harjoittelua. Pelaan vain huvikseni, Selänne kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat