Teemu Pukki murskasi vastustajan! Paukutti hurjat neljä maalia

Teemu Pukki oli ilmiliekeissä Los Angeles Galaxya vastaan, kun hän paukutti peräti neljä maalia.

Ottelu oli tasatilanteessa 1–1 ensimmäisen puoliajan viime minuuteille asti, mutta sitten alkoi todellinen Pukki-party.

Suomalaishyökkääjä iski ensin 2–1-johtomaalin juuri ennen taukoa. Hän sai hyvän syötön linjan taakse ja laukoi maalivahdin kautta pallon verkkoon.

Toisella puoliajalla tahti vain kiihtyi. Pukki sai pallon maalialueen rajalla ja tälläsi komeasti vasempaan alanurkkaan ja peli oli 3–1.

Seitsemän minuuttia myöhemmin Huuhkajat-kärki iski jälleen. Pukki odotteli takatolpalla ja pääsi tuikkaamaan pelivälineen tyhjään maaliin.

Hattutemppukaan ei suomalaiselle riittänyt. Neljäs maali syntyi Pukille ominaiseen tyyliin. Hän sai pallon linjan taakse ja pääsi nokikkain maalivahdin kanssa. Varmaakin varmempi viimeistely takakulmaan vei Minnesotan jo 5–1-johtoon. Los Angeles kavensi vielä lopussa, mutta Minnesota otti komean voiton luvuin 5–2.

Voit katsoa kaikki Pukin maalit alla olevalta videolta.

Jos video ei näy, voit katsoa osumat tästä linkistä.

Minnesota on MLS:n Läntisessä konferenssissa sijalla 11. Voitto nosti joukkueen vain pisteen päähän konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Teemu Pukki on tehnyt 10 maalia pelaamassaan 13 ottelussa Minnesotan paidassa.