Teemu Pukki -mania iski myös vedonlyöjiin – "Tällaista kiinnostusta ei ole koskaan aiemmin ollut"

2:06
Videolla Teemu Pukki puhui lahjakkuutensa merkityksestä syksyllä 2011.

Teemu Pukin sensaatiomainen alku jalkapallon Englannin Valoliigassa on aktivoittanut myös kotimaiset vedonlyöjät.

Veikkaukselta kerrotaan, että ennen kauden alkua Teemu Pukin maalikuninkuuden povaaminen ei suuremmin suomalaisia innostanut.

– Ennen Valioliigan kauden avausta Teemu Pukin maalikuninkuudesta tarjottiin kerroin sata. Pelaajat eivät tarttuneet tähän erityisen hanakasti, pelivaihdon oltua 800 euroa. Tietysti jos maalikuninkuus Pukille tulee, muutamia suurempia voittoja on Pukki-Partyjä ennakoinneille pelaajille tiedossa, Veikkauksen Pitkävedon tuotepäällikkö Niko Marttinen kertoo.

– Sen sijaan pelaajia kiinnosti suuresti kohde yli/alle 9,5 maalia, jota pelattiin lähes 30 000 eurolla. Sekä yli että alle vedot kiinnostivat aika tasaisesti vedonlyöjiä, Marttinen paljastaa.

Kahden kierroksen jälkeen Norwichin suomalaiskärki Pukki komeilee neljällä osumallaan historiallisesti ensimmäisenä suomalaisena Valioliigan maalipörssin kärjessä. Samalla myös vedonlyöjät ovat aktivoituneet Pukki-maniasta.

– Tällä hetkellä auki olevissa kohteissa tarjolla on vedot yli/alle 16,5 maalia, jonka pelivaihto on nyt 16 000 euroa mutta peliä kertyy varmasti lähempänä seuraavaa ottelua lisää. Tällä hetkellä Veikkauksen kerroin Teemu Pukin maalikuninkuudelle on 30, Marttinen toteaa.

– Tällaista kiinnostusta maalimäärävetoihin ei ole koskaan aiemmin meidän kohteissamme ollut, Marttinen summaa.

Lauantaina Pukki pääsee jälleen yrittämään maaliputkeensa jatkoa, kun Norwich isännöi suurseura Chelseaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja