Teemu Hartikainen teki uskomattoman rankkaritempun Leijonien pelissä – nyt pätkä leviää maailmalla: "En tiedä, olisiko hyväksytty!"

Video: Leijonat hävisi Ruotsille, Teemu Hartikainen säväytti upealla rankkarillaan

Leijonien Teemu Hartikainen teki uskomattoman rankkaritempun lauantain Ruotsi-pelissä. Nyt siihen liittyvä video leviää maailmalla.

Hartikainen hämmästytti Sveitsin Fribourgissa paikalla ollutta yleisöä yhden käden veivauksellaan.

Hän haki jotain, mitä harvoin näkee.

– Vähän viihdettä joulukuiseen iltaan. Ihan hauskoja reaktioita tuli joukkueen sisältä, Hartikainen naurahtaa MTV Urheilulle.

Mistä moinen idea kumpusi?

– Noita kikkoja näkee netissä ja sosiaalisessa mediassa. Rupesin jossain vaiheessa tuota harjoittelemaan. Tuo on onnistunut muutaman kerran treeneissä. Siniviivalla päätin, että nyt mää kokeilen tuota, Hartikainen avaa.

– Yritin nostaa riman alle, mutta meni yli. Harmi homma! Olisi ollut hienoa, jos se olisi mennyt reppuun asti, Hartikainen jatkoi lopputulemasta.

Video Hartikaisen huimasta tempusta lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Muun muassa TSN:n BarDown-sivusto jakoi pätkän Hartikaisen yrityksestä yli 170 000 seuraajalleen.

– Luovaa, pakko myöntää, Ruotsin maajoukkueen Twitter-tilillä todettiin.

Oma kysymyksensä olisi ollut se, että olisiko maalia hyväksytty, mikäli kiekko olisi mennyt verkon perukoille. Rankkareissa peliväline kun ei saa mennä lainkaan taaksepäin.

– Mää en tiedä, että miten tuon kanssa. Olisiko se sitten hyväksytty tämmöisessä pelissä, Hartikainen spekuloi.

Leijonat hävisi lopulta lauantain Ruotsi-pelin, kun Tre Kronor oli parempi luvuin 4–3.

Lue myös:

    Uusimmat